• 9.234.717 stemmen

High Heat (2022)

Actie / Komedie | 84 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Zach Golden

Met onder meer: Olga Kurylenko, Don Johnson en Page Falkinburg Jr.

Plot High Heat

Ana is een voormalig KGB-agente die nu chef-kok is geworden. Ze wordt het doelwit van de plaatselijke maffia bij een aanslag op haar nieuwe restaurant om de schuld van haar man Ray te innen. Nu moet Ana vertrouwen op haar dodelijke vaardigheden als ze het gehele misdaadsyndicaat wil uitschakelen om haar restaurant te redden en de nacht te overleven.

avatar van schumacher

schumacher

Mijn score is B-film gericht.

Als je de films ziet met bv Bruce Willis, dat zijn zelfs slechte B-films.

Deze is ook een B-film maar die kon er nog mee door.

Don Johnson zie ik graag spelen en die vent blijft er ook goed uitzien en de 2 dames mogen er ook zijn.

Het was zeker bekijkbaar wat mij betreft.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Zach Golden, een naam om te onthouden want zijn films kan ik direct overslaan. Het script was bar slecht maar hij wist dat nog te verzieken.

avatar van janpacino64

janpacino64

Best vermaakt.

avatar van AniSter

AniSter

Wat een geweldige film..... voor pubers.

Eén ster voor het damesgevecht en één ster voor Tom: die deed me met zijn dialogen en zijn uiterlijk wel heel erg aan een bepaalde BN-ner denken. Voor de rest sloeg het nergens op.

avatar van Waku

Waku

Ik had hier door de diverse negatieve kritieken niet veel van verwacht maar was toch positief verrast. Vermakelijke actie komedie met soms brute kills. Afgewisseld met veel sarcastische dialogen, humor en uitgesproken merkwaardige personages. Leuk. 3.5*

avatar van Hoggiebro

Hoggiebro

was wel aardig voor een doordeweekse avond, 1 ster extra voor Olga, heerlijke vrouw

avatar van pieterf

pieterf

weer 80 minuten verloren tijd, valt in de categorie c- films

avatar van belita

belita

Zucht....................

sommigen onder ons zijn mogelijk van nature azijnz******* en hebben daarnaast mogelijk geen enkel gevoel voor het beoordelen van films.

Waarom?

deze film, High Heat, is een uiterst vermakelijke actie / komedie met enkele wel zéér doordachte (komische) dialogen.

Voorbeeldje? Er wordt door een 'slechterik' een moordcommando ingehuurd en de bazin van het moordcommando gaat bij de 'intake' als een vakbondsleidster 'in gesprek' met de opdrachtgever over de arbeidsvoorwaarden, ic. overwerk en lunchtijdvoorwaarden voor de leden van het moordcommando. Da's bij het inhuren van een moordcommando gewoon komisch om te zien.

C-film? Nee, zeker niet.

B-film? Nee, ook zeker niet.

Hoogwaardige A-film? Nee, ook niet, maar wél eentje die heerlijk wegkijkt, dus simpel gezegd : gewoon een normaal lekker wegkijkend A-filmpje.

Vergelijk je 'm met bijvoorbeeld de doorsnee Rocky-films, dan zijn de Rocky films nog eerder B-films dan deze.

Daarom het welgemeende advies : laat je niet door enkele super negatieve reacties hier leiden tot de beslissing om niet te gaan kijken. Kijk en oordeel vooral zélf !!!

Oordeel zelf.

avatar van _JCKreacher

_JCKreacher

belita schreef:

Zucht....................

Waarom?

C-film? Nee, zeker niet.

B-film? Nee, ook zeker niet.

Oordeel zelf.

Ik sluit mij volledig bij u aan. Ook ik erger mij groen en geel aan al die "Simon van Collem Wannabees" met hun zogenaamde onderbouwde azijn-commentaar. Staat er bij een film veel van dit soort commentaren dan is mijn advies, ga de film zeker zelf kijken en oordeel zelf.

Zo ook met deze film. Ik vond het een zeer vermakelijke film en heb er best van genoten.

avatar van DDT

DDT