• 8.900.144 stemmen

Geregisseerd door: Millicent Shelton

Met onder meer: Queen Latifah, Ludacris en Beau Bridges

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot End of the Road

"There's no turning back."

Een reis per auto door het land verandert in een nachtmerrie voor de onlangs weduwe geworden Brenda, haar twee kinderen en haar broer Reggie. Na getuige te zijn geweest van een brute moord, bevindt de familie zich in het vizier van een mysterieuze moordenaar. Ze zijn alleen in de woestijn van New Mexico en afgesneden van elke hulp. Brenda wordt weldra in een dodelijk gevecht getrokken om haar familie in leven te houden.

avatar van bjerik76

bjerik76

Film begon goed, goeie cast, en leek een spannende road movie te worden.
Alles kwam nog wel vrij realistisch over zonder teveel opstapelingen van gebeurtenissen , maar eenmaal als het zoontje ontvoerd word , en mama bij een soort KKK karavaan terecht komt, en blijkt wie die Mr. Cross is... tja, dat was teveel van het goeie wat eigenlijk ontzettend jammer is.
Hoe dan ook keek het wel prima weg , hoewel de finale ook wel erg over de top was.

Maar waar kwam toch dat paars / blauwe licht vandaan midden in de woestijn?
vlogen er UFO's ?

avatar van mrkos

mrkos

End of the Road

Grotendeels eens met bjerik76. Film begint goed en realistisch, maar nadat het zoontje ontvoerd wordt, wordt het allemaal een beetje te onrealistisch. Daarnaast is oom Reggie, zoals dat meisje in het begin ook in de auto grapte, niet de slimste. Zo brengt hij zijn zus en haar kinderen in gevaar voor drugsgeld. Dat was misschien wel de meeste idiote beslissing uit de film.

2,5 sterren.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Leuk om een keer gezien te hebben,en doorrrrrr.3 stars.

avatar van princesspeach

princesspeach

Niet super bijzonder

avatar van umbra

umbra

Overdreven op een slechte manier, verliest hierdoor z'n spanning volledig. En die domme slechte blanken toch

avatar van Doom4

Doom4

simpel, onrealistisch, niet spannend, voorspelbaar en matig geacteerd.

Een kleine voldoende omdat het te kijken was.

avatar van b00ts

b00ts

Weggegooide tijd…… Waardeloze film, muziek gaat ook echt nergens over.

avatar van Riddierid

Riddierid

Goed acteerwerk wel en bepaalde dingen zaten wel goed in elkaar maar daarnaast zo enorm voorspelbaar, standaard, simpel en saai. Ik geef nét niet een 2, ik rond m toch net af naar boven...

avatar van teigertje

teigertje

Een amusante en leuke aktie film.

Enkele hardere stukjes maar het meeste is mild.

Met enige humor, de aktie is wat onrealistisch.

Geen hoogstaaltje maar best een prima film.

avatar van coumi

coumi

Doodlopende weg. Voorspelbaar met een hoofdletter V. Kwalitatief ondermaats, maar dat kan op zich nog wel amusant zijn, doch het neemt zich ook nog eens zo serieus. Verzameling van erg povere acteurs ook, Ludacris kan niet echt acteren, Beau Bridges(en niet te vergeten zijn filmega) overdrijven schromelijk. De Queen steekt er in positieve zin bovenuit maar moet oppassen dat ze door dit soort broddelwerk niet in de vergeethoek gaat geraken. Bridges speelt hier bijna exact dezelfde rol als in een film die ik een aantal jaren geleden zag, tja en dat moet dan de verrassende wending zijn. Enige nieuwe: bijna alle blanke zijn white trash, de afro-amerikanen zijn hier de goeierikken, dat deze er op het einde er vandoor gaan met geld dat niet aan hen toebehoort is hen dan ook vergeven......hoe dom kun je het maken?

avatar van JJmovienerd

JJmovienerd