• 9.369.461 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Sam Macaroni

Met onder meer: Josh Duhamel, Abbie Cornish en Omar Chaparro

Plot Blackout

John Cain komt bij in een Mexicaans ziekenhuis, maar kan zich niets meer herinneren. Tijd om zijn identiteit te achterhalen is er echter niet: het blijkt dat hij iets kostbaars van het kartel heeft gestolen, en die gaan niets en niemand uit de weg om dat weer terug te krijgen. Cain moet vechten voor zijn leven en probeert ondertussen uit te vogelen wie hij echt is.

avatar van schumacher

schumacher

B-film.

Er zit aktie in maarja, thats it, de rest zzzz.

Niet goed.

avatar van Mark30

Mark30

Serieus na 4.38 min uitgezet.

Wat een acteerwerk.

Normaliter kijk vóór een film op moviemeter… was ik nu echter vergeten.

En wat blijkt? Prima recensies hier

avatar van cor1946

cor1946

Netflix film dan weet je het wel niks dus.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

13 in dozijn verstand op 0 aktie film

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Deze film bekeken op netflix. Voor mij was het geen slechte film. Alleen die man in de lift? Dat vond ik een beetje vreemd. Ik wist niet dat ik actiefilms ook mooi vond. Nu houd ik van actie, thriller, drama en komedie.

avatar van wouds601

wouds601

Tja, B-Film inderdaad. maar als actieliefhebber kon ik het wel waarderen. slechte dialogen ja...maar de hoeveelheid actie en korte speelduur maken het voor mij toch een krappe voldoende. 2,5*.

avatar van qwatje

qwatje

Ondanks dat ik wel fan ben van actie films valt deze helaas in de categorie waardeloos.

avatar van belake

belake

16 minuten kunnen volmaken. Het begon niet al te goed maar werd met de minuut slechter. Ik ben dol op actiefilms ook die met verstand op 0 maar hier werd ik niet vrolijk van.

avatar van Komodo Dragon

Komodo Dragon

Leuk voor ff tussendoor

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Precies niet de moeite, zie em constant op mn Netflix pagina en in top 10 verschijnen, maar als je dan overal die lage scores en slechte reviews ziet, dan laat ik deze wel passeren en ga ik wel voor een resem horrorfilms die ik nog moet zien.

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

Neem een leeg ziekenhuis en maak een niet zo’n beste film. Meer is deze film helaas niet.