• 9.374.662 stemmen

Met onder meer: Kartik Aaryan, Kiara Advani en Tabu

Gesproken taal: Hindi en Turks

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Bhool Bhulaiyaa 2

"The Haunting Comedy is Back"

Een toevallige ontmoeting tussen Ruhaan en Reet leidt ertoe dat het tweetal de geboortestad Rajasthan van Reet gaat opzoeken. Daar komen ze terecht in een oud herenhuis. Er blijkt een gevreesde geest, die er al achttien jaar opgesloten zat, in rond te waren. De ontdekking van dit geheim leidt tot grote paniek.

Ruhaan Randhawa

Debanshu Chatterjee

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Afgrijselijk lang - soms kan een saaiere film van 2,5 uur veel langer lijken dan een boeiende film van 3 uur - maar de prachtige plaatjes en de sfeer maakten veel goed. Kiara Advani was schattig. Qua beelden is het nummer Hum Nashe Mein Toh Nahin de reden waarom ik van Bollywood ben gaan houden.

avatar van Basto

Basto

• 11941 berichten

Deel 1 niet gezien, maar vond dit weer een vrolijke wegkijker.

De film is natuurlijk wat lang en vreselijk onbenullig, maar ik kan toch erg genieten van het surrealisme en en kitscherige romantiek. Film ziet er ook schitterend uit! Kortom Indiaas vermaak voor de liefhebber. Leuk dat er nog veel meer van dit soort werkjes op Netflix staat. Ik ga de kerst wel vrolijk doorkomen.

Rn ik blijf het zeggen. Ik zou ook graag zien dat ze in Hollywood hun films gaan afsluiten met zo’n hippe zang en dans video.

3,5