• 9.373.809 stemmen

Geregisseerd door: Sammi Cohen

Met onder meer: Rowan Blanchard, Auli'i Cravalho en Isabella Ferreira

Plot Crush

"Love is messy AF."

Paige is een jonge, ambitieuze artieste die dolgraag naar de kunstacademie wil gaan. Ze is ontzettend verliefd op het populaire meisje Gabriella. Haar vrienden raden haar aan om naar andere beschikbare opties te kijken, maar Paige luistert niet en sluit zich aan bij het atletiekteam om hechter te worden met Gabriella. In plaats daarvan wordt ze gekoppeld aan Gabriella's zus, AJ. Terwijl Paige haar oude liefde voor zich probeert te winnen, begint ze ook langzaam voor haar teamgenoot te vallen en realiseert Paige zich dat ze mogelijk de ware liefde heeft gevonden.

avatar van schumacher

schumacher

Mja, dit is een film voor 12 jarigen.

En soms vindk dat ook wel eens leuk maar dan moet het echt fun zijn maar ik vond er zelf niet veel aan.

Niet geschikt voor een middelmaat oude knar .

avatar van Shadowed

Shadowed

Ach.

Voorspelbare film die uiteraard vanuit Disney+/Hulu een logische keuze is om uit te brengen. Wederom staat de focus van een vrouwenrelatie en welke gevoelens daarbij horen centraal. Daar is uiteraard niets mis mee, maar net als normale romantiekfilms moet het ondertussen wel een beetje extra's bieden.

Ik zie elke vorm van relatie (tenzij deze uiteraard te jong of met een dood persoon is) als normaal tegenwoordig, dus van dit soort onderwerpen kijk ik allang niet meer extra op. Daarmee gaat de zogenaamde USP van deze film natuurlijk langs mijn hoofd heen. Vervolgens hoop je dan dat het qua regie iets kan uithalen, maar ook dit gebeurt niet. Het zijn de acteerprestaties die namelijk dragend zijn.

Moraal kan je ook in overvloed vinden, toch moet ik zeggen dat alles binnen deze film erg makkelijk vergeven, vergeten of verzonnen is. De schrijvers slaan eigenlijk hele delen over. Zullen vast uit een mindset hebben bewogen die luidt dat als er maar gezoend wordt het wel vergeven is vanuit het publiek. Misschien is dat ook wel zo, maar niet voor mij dus.

Dankzij wat goede rollen is er tot op zekere hoogte sprake van chemie, verder stoort de kinderachtige humor maar ook het gebrek aan speciale regie. Deze film kan zich nergens echt in onderscheiden, en als het dan ook nauwelijks meeslepend of humoristisch is zal de pret snel eindigen voor de kijker. Disney+/Hulu doen zichzelf er net als Netflix weinig goed aan door dit soort originals uit te brengen.

avatar van BBarbie

BBarbie

Aangename coming-of-age film over tieners die worstelen met hun geaardheid. In tegenstelling tot veel films over lesbische relaties een luchtige en vooral speelse komedie over een thema dat nog veel te vaak in een verdomhoekje zit. Ik kan dat wel waarderen. Geen topper, maar best vermakelijk.

avatar van blurp194

blurp194

Prettig vrolijk en kleurig stukje kijkvoer met een luchtig lgtbi sausje. Blanchard, Cravalho en Ferreira zijn ontwapenend en charmant tegelijkertijd, al vond ik de zusjes niet helemaal overtuigend als zusjes. Maar wat maakt dat uit. Alle cliché’s worden verder zorgvuldig afgetikt, zowel die met als zonder afkortingen. Is dat erg, welnee - je zou haast kunnen denken dat het kennelijk langzamerhand wat minder belangrijk wordt om je op te winden over waarom mensen op elkaar vallen. Nouja, voor de speelduur van de film dan toch.

avatar van mikey

mikey

hoe vaak wordt die suffe meta-grap gebruikt?

'ze (poopular girls) lopen weer in slow motion'.

uitgezet... tamelijk fake bedoeling over een lesbische chick die dag en nacht werkt aan haar identiteit