• 9.376.564 stemmen

Geregisseerd door: Adrian Lyne

Met onder meer: Ben Affleck, Ana de Armas en Tracy Letts

Releasedatum: 13 januari 2022

Plot Deep Water

"The love story is never the whole story."

De welgestelde Vic staat zijn vrouw Melinda toe om vreemd te gaan om zo een scheiding te voorkomen. Eén van haar minnaars wordt op een gegeven moment vermoord en de politie weet de dader niet te vinden. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wanneer Vic plots laat doorschemeren dat hij achter de moord zat, komt er een bom onder dit bijzondere huwelijk te liggen.

Vic Van Allen

Jeff Peterson

avatar van peter74

peter74

lang pee schreef:

Niets bijzonder, en blijft maar duren, word echt saai en vervelend en absoluut ongeloofwaardig...

Net als jij

avatar van lang pee

lang pee

peter74 schreef:

Net als jij

Heerlijk deze reactie, ik ben duidelijk goed bezig, ik ben op de goede weg.....dank u

avatar van bjerik76

bjerik76

goed acteerwerk, op zich ook prima verhaal, alleen de relatie tussen Melinda en Vic is wel erg over de top dat het te ongeloofwaardig is.

Hoe dan ook, door het goede acteerwerk neem je dat voor lief.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Visueel nog wel mooi en Ana de Armas mag gewoon uren in beeld zonder dat ik me verveel, maar dat is het dan ook. Een enorm duffe film. Als je dan iets als een erotische thriller wil zijn dan doe je iets niet goed. Geen moment sensueel of spannend. De Armas is ook wat vlakjes en Affleck is helemaal doods in zijn spel en tussen hen gaat het ook nooit leven. 1,5*.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Zit natuurlijk een groot leeftijdsverschil tussen Ben en Ana, n snap ik de escapades van Ana ook.

Verder film met cliché verhaal, maar prima uitgewerkt en goed geacteerd.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Flets.

Deep Water mist suspense. Dat is natuurlijk dodelijk voor een zwoel bedoelde thriller. Ben Affleck is saai als altijd, tegenspeelster Ana De Armas vind ik ook niet best. Veel meer dan wat uitdagend rond turen zit er niet in. Regisseur Adrian Lyne kan weinig persoonlijkheid aan z'n film meegeven. Enkele scènes voelen knullig aan en de relatie waar het om draait blijft vlak, onlogisch en vervelend om naar te kijken.

avatar van frans123

frans123

Als man moet je het verhaal maar voor lief nemen. Strontvervelend Je vrouw heeft de ene vriend na de ander , kust haar vriend openlijk tijdens een tuinfeest , nodigt haar vriend thuis uit om te eten, blijft een nacht weg....en hoppa daar is de volgende vriend.

De enige reden om te blijven kijken ( als man) is de verpletterende charmante , erotische Ana . De definitie van sensualiteit. ( wat ik toch vind van donkerharige vrouwen- daar komt geen blondje bij in de buurt)

Affleck is de robot zoals altijd.

Weet niet of ik er mee verder ga , er zal wel een twist komen. Mogelijk zap ik naar de laatste 20 minuten. Het verhaal boeit niet, niet interessant , dodelijk saai..

Twee ongelukkige mensen die hard hun best doen nog ongelukkiger te zijn.

................................................................................................................................................

De rest gezien, flink gezapt ; "je moet bewijzen dat je van mij houdt ". Zoiets.

avatar van AngelicV

AngelicV

Intellithriller, waarbij de Armas en Affleck elkaar goed partij geven. De symboliek van het sexuele gedrag van slakken i.c.m de Armas' rol van continue aandacht op dat vlak is goed gekozen. Uiteindelijk zijn zij in een staat van een psychosociale stoornis die afstoot en aantrekt. De aandacht die ze van haar man verlangt wordt uiteindelijk op een onverwachte wijze vorm gegeven, zodat ze voor hem kiest.

avatar van Tiany

Tiany

Ik weet niet aan wie zijn gedrag ik mij het meest geërgerd hebt, aan de “bedrogen” echtgenoot of aan zijn vrouw, want bedriegen doet ze eigenlijk niet, ze doet het letterlijk onder zijn neus. Absurt verhaal.