• 9.370.356 stemmen

Geregisseerd door: Alauda Ruiz de Azua

Met onder meer: Laia Costa, Susi Sánchez en Ramón Barea

Gesproken taal: Spaans, Baskisch en Engels

Plot Cinco Lobitos

Amaia en Javi verwelkomen hun eerste kind en krijgen hulp van Koldo en Begoña, de ouders van Amaia. Na hun vertrek poogt het jonge stel hun nieuwe verantwoordelijkheden te combineren met hun werk. Wanneer Javi wekenlang weg is in het kader van werk, moet Amaia de boel in haar eentje draaiende zien te houden. Op het einde van haar Latijn keert ze naar het ouderlijke huis terug in de hoop steun te vinden bij haar ouders. Haar moeder wordt echter ziek.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Psychologisch familiedrama over een jonge moeder, die –op de rand van een zenuwinzinking– met haar pasgeboren baby weer intrekt bij haar ouders. Omdat die voortdurend met elkaar overhoopliggen, belandt zij eigenlijk van de regen in de drup. Ik heb niet veel begrepen van deze film, waarschijnlijk omdat ik een man ben en mij maar moeilijk kan inleven in de twee vrouwen, die een centrale rol spelen.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ik had hier best zin in. Maar ik vond dit dus duidelijk niets. Dit psychologisch drama, nee ik voelde er maar bitter weinig bij en totaal geen voeling met de moeder. Film wel uitgezeten en dat was best een opgave. Tja, met dergelijke ervaring, weet je al ongeveer, welke score zal volgen, ik hou het bij 2/10.

avatar van John Milton

John Milton

Maar precies de goede film voor Miss Milton als 33 jarige, verse mama. Gelukkig heeft ze een pindakaaskunstenaar aan de haak geslagen.

avatar van dimi303

dimi303

Openingsfilm van het Cinemas Festival van de Spaanstalige film op vier locaties.

avatar van IH88

IH88

Laia Costa in weer een tranentrekker. Hoe kan het ook anders. Net zoals John Milton ben ik een pindakaaskunstenaar, dus maar eens actief op zoek.

avatar van IH88

IH88

Weer een film waarin Laia Costa de traanbuizen wagenwijd openzet. Hopelijk stopt ze er nooit mee, want ze is er heel erg goed in.