• 9.373.532 stemmen

Geregisseerd door: Christopher Donaldson

Met onder meer: Marika Sila, Mackenzie Gray en J. Lindsay Robinson

Plot Ditched

"They deserve this."

Melina, een paramedicus, wordt wakker in een gekantelde ambulance zonder enige herinnering aan het ongeluk. Ze zit vast in het bos met twee medische gevangenen en het politie-escorte team. Allemaal zijn ze wanhopig om te ontsnappen. De groep ontdekt al snel dat ze het slachtoffer zijn van een hinderlaag en dat de daders hen één voor één opjagen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van joolstein

joolstein

De film begint met een mysterie-plot over een ambulance/gevangenentransport-ongeluk in het bos. Terwijl de agenten, paramedici en gevangenen proberen te achterhalen wat er is gebeurd. De film blijft echter niet te lang daar hangen als blijkt dat er iets het op hun heeft gemunt. De manier waarop het plot zich ontvouwt is goed maar helaas is de film niet zonder problemen. De hoeveelheid toeval kan ik nog op de koop toenemen maar de personages ratelen teveel uitgebreide mono/dialogen (uitleggerig) op en er zijn tempoproblemen. De verlichting van de film is doeltreffend in primaire kleuren, meestal het rood en blauw van de ambulance- en politiewagen maar af-en-toe ook wat groen/geel. En dan is er het bloed! Dat ziet er echt goed gemaakt uit. Ik heb geen digitale effecten kunnen ontdekken en er is net de juiste hoeveelheid om binnen het budget te blijven en de gore-hound tevreden te stellen! Waar de film voor mij ook een voordeel had was de aftiteling! Het is duidelijk gemaakt met een laag budget, maar ik heb ervan genoten voor wat het was.