• 9.374.764 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Julian Higgins

Met onder meer: Thandiwe Newton, Jeremy Bobb en Joris Jarsky

Plot God's Country

Sandra is een collegeleraar in rouw om haar overleden moeder. Ze heeft zich teruggetrokken in de Mountain States. Op een dag betrapt ze de jagers Nathan en Samuel Cody die haar eigendom zijn binnengedrongen. De confrontatie tussen hen escaleert in een harde strijd die verstrekkende gevolgen heeft.

avatar van perdona

perdona

ben net begonnen met kijken!

avatar van macrobody

macrobody

OMFG! Een compleet gefrustreerde POC die denkt dat de hele wereld tegen haar is inclusief het weer. Deze personen zouden er goed aan doen om het geweer te pakken en ipv onschuldige mannen een kogel door de kop te jagen gewoon de loop onder de eigen kin te zetten en de trekker over te halen. Waar de film in de kern om draait is dat men een auto heeft geparkeerd op een stukje grond in de middle of nowhere en niet heeft gevraagd of dat wel mag en een leraar die aan een jonge meid heeft gevraagd om wat crème te smeren omdat hij spierpijn heeft.
Ja, hele serieuze gebeurtenissen natuurlijk om wraak te nemen op de manier dat ze doet. En daar moet je dan ook nog eens meer dan 100 minuten op wachten want verder gebeurd er bar weinig. Wat een in en in trieste film.

avatar van John Milton

John Milton

Ik vond dit een prima slowburn thriller. Zo positief als de metacritic score ben ik niet, maar een zeven kan ik er zeker wel aan kwijt. Thandiwe doet het uitstekend.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatige film.

Het mag soms traag zijn maar het mag niet te saai worden en af en toe was het me echt te saai en soms eens met een leuker en spannender stukje erin.

Daarom, middelmaat filmpje, straks ben ik die film al vergeten. Eens goed voor 1 keer zo'n film, 2de keer hoeft niet.

avatar van polleke67

polleke67

Hele trage film. De hoofdrolspeelster is een gefrustreerde ex politie-agente, die naar een kleine dorpje verhuisd om haar verdriet te verwerken van haar pas-overleden-moeder. Ze maakt zich druk maakt om futiliteiten van de locale hillbillies. De laatste 10 minuten eindelijk aktie...

avatar van AniSter

AniSter

Qua sfeer best wel aardig geschoten film, maar qua plot een beetje een tegenvaller met een iets te mager einde.

avatar van scorsese

Uitstekende film over een vrouw die afgelegen woont en net haar moeder heeft verloren. Een redelijk trage film, maar thematisch behoorlijk vol. Sfeervol in beeld gebracht, en niet alleen vanwege het besneeuwde landschap. Een aantal indringende scenes en Thandie Newton zet een uitstekende rol neer.

avatar van mrklm

mrklm

Hoogleraar Sandra [Thandiwe Newton] moet haar eigen verleden onder ogen zien wanneer ze te maken krijgt met een groep mannen die zonder toestemming jagen op haar land. Haar buurman [Kai Lennox] ziet het probleem niet en de (plaatsvervangende) sheriff [Jeremy Bobb] blijkt ook niet al te goed te liggen bij de daders. In de aanloop naar de slotconfrontatie ontdekken we in flashbacks waarom Sandra zich weigert neer te leggen bij de huidige status quo. Goed geacteerd en vol prachtig gefilmde landschappen, maar ook traag en zwaar op de hand.