• 9.375.420 stemmen

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: Glenn Campbell en Tammy Klein

Met onder meer: Sean Young, Emily Killian en Tammy Klein

Plot Planet Dune

"Their mission... was doomed to fail."

Een crew begeeft zich naar een verlaten basis op een verre planeet. De simpele missie verandert in een nachtmerrie als de crew te maken krijgt reusachtige wormen die onder het zand leven. Een dodelijk kat-en-muisspel volgt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van TatiHulot

TatiHulot

Klinkt als een (slecht) afgietsel van Tremors.

avatar van joolstein

joolstein

Ah, alweer een prachtige "Mockbusters" van The Asylum Tja en op welke big budget film willen ze hier toch lijken?

avatar van scorsese

joolstein schreef:

Dune?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Ik heb een tijd lang films van The Asylum achter elkaar gekeken en uiteindelijk ze links laten liggen omdat ik het uiteindelijk toch zonde van mijn tijd vond. Prime blijkt er af en toe eentje online te zetten dus ik wilde me er weer een keer aan wagen. En kijk! Planet Dune is prima! Zeker de scenes in de ruimte zien er goed uit, personages zijn boeiender dan normaal en op de een of andere manier leek er ook meer aandacht te zijn besteed aan de geluidseffecten. Absoluut een leuke film! Vroeger zou ik hier al gauw wat bonuspunten aan hebben gegeven - op een aantal Asylum-films heb ik flink hoger gestemd dan eigenlijk nodig - maar nu hou ik het op een ruime 3,0*. Echt absoluut niet slecht dit.