• 9.376.564 stemmen

Met onder meer: Daniel Stisen, Olga Kent en Daniel Nehme

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Plot Last Man Down

"They will pay."

Nadat de mensheid te maken krijgt met een dodelijke pandemie en zijn vrouw vermoord wordt, trekt voormalig soldaat John Wood de wildernis in. Jaren later leeft John als kluizenaar en staat er een gewonde vrouw voor zijn deur. De vrouw heet Maria Johnson en is ontsnapt uit een laboratorium. Ze wordt opgejaagd door mensen die denken dat haar bloed de sleutel is tot een medicijn. John wil zich niet met de zaak bemoeien, totdat hij ontdekt dat een van Maria's belagers de moordenaar van zijn vrouw is.

avatar van AniSter

AniSter

Dit was geen film, maar een bij elkaar geraapt zootje met een stelletje amateurs als acteurs. Wat een oerslechte vertoning. Het lijkt wel of dat een of andere motorclub een poging heeft gedaan om een film te maken. Sommige B-films zouden in vergelijk met dit 'product' een Oscar moeten krijgen. Mijn advies: links laten liggen.

avatar van schumacher

schumacher

Nog een 0.5 voor de poster.

Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

avatar van hackertje

hackertje

Het toneelstukje van mijn 6-jarige nichtje was nog professioneler!

avatar van DiamondsRealDeal

DiamondsRealDeal

Doet niet onder voor een gemiddelde Bautista film.

avatar van macrobody

macrobody

Er zal wel snel wat geld richting Zweden zijn gegaan om alsnog mensen bang te maken dat er echt wel een killer virus rondwaart. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat hier een link werd gelegd.

Een stad met 5000 inwoners waarvan er 3000 dood zijn gegaan aan een virus, 1500 van de geïnfecteerde mensen is afgehandeld, oftewel om zeep geholpen, en nog 500 lopen er vrij. 500 potentiele virus dragers die moeten worden opgespoord en afgemaakt. Verder lopen de orders volgende idioten met maskers om nog een hint te geven. En uiteraard is alleen een vaccin de oplossing.

Een paar jaar geleden had je nog kunnen zeggen het is maar een film. Een film waarin hele slechte acteurs een heel onrealistisch script vertolken, maar tegenwoordig zijn er mensen die denken werkelijk dat de hele mensheid is gedoemd omdat er iemand vleermuissoep heeft gegeten. Ik kan je vertellen dat de mensheid wel gedoemd is maar eerder omdat de mens niet zelf meer kan nadenken omdat die grijze massa bij velen een grijze pap is geworden.

Eigenlijk is het allemaal nul sterren waard maar Maria deed me denken aan een vriendinnetje van vroeger. Vroeger toen de wereld nog niet zo gek was geworden als nu.

avatar van BODEGA

BODEGA

Wat een slechte film.

Allemaal lelijke B acteurs met nog lelijkere Tatoeages.

Figuranten die steeds weer terugkomen in een andere shot.

Verhaal die erg warrig in elkaar steekt.

Niet naar kijken, zonde van de tijd

avatar van grootscherm

grootscherm

Dank voor de tips. Heb na 12 min maar afgezet. Kleine spoiler wat het echt verpestte was de stemmetjes van de mannetjes die 1 voor 1 op de hoofdpersoon af kwamen lopen met ' dreigende taal'. Zo slecht en nep. Doei, next

Ik ga deze film niet waarderen. Het is geen film.