• 9.372.317 stemmen

Met onder meer: Ximena Romo, Jesús Zavala en Verónica Castro

Gesproken taal: Spaans en Duits

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Dime Cuándo Tú

"☑ Sing ☑ Get drunk ☑ Make friends ☐ Fall in love"

Will is een echte workaholic. Zijn geliefde grootvader overlijdt. Hij stapt uit zijn saaie leventje in Los Angeles om de laatste wens van zijn opa te vervullen. Hij is van plan de highlights in Mexico-stad te bekijken en verliefd te worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Black Math

Black Math

Een film met meer potentieel dan het uiteindelijk waarmaakt. De film wordt redelijk smaakvol geschoten, met name het overlijden van de grootvader, die echt ontzettend lief overkomt, wordt mooi gedaan. Als kleinzoon hierover wil vertellen, volgt één van de meest grappige dialogen die ik in een film heb gezien. Ontzettend droog en ook geweldig geacteerd, met name door Gabriel Nuncio, die ik verder alleen van een serieuze rol uit de Luis Miguel serie ken.

De momenten waarin Nuncio's karakter Beto voorkomt zijn de betere scènes in deze film, maar na die scène wordt hetzelfde niveau helaas niet meer gehaald en zakt de film weg in matige romantische verwikkelingen. Jammer. 2,5*, terwijl er zoveel meer in had gezeten.

avatar van Mickey b

Mickey b

Aangenaam rustige Spaanse romantische film. Man logeert in Mexico en wordt verliefd op een vrouw die een goede vriend heeft die gay is. Typische setting, maar alles blijft wat braaf en oppervlakkig. Doordeweekse film maar heb er toch van genoten.

avatar van david bohm

david bohm

Het ziet er fris uit en de cast is ook in orde maar toch ben ik niet echt gepakt door de film. Daarvoor is de protagonist wel erg vlak en wordt de romance ook niet erg aannemelijk gemaakt. Het tempo ligt ook vrij laag.

Matig tot redelijk.