• 9.372.961 stemmen

The Curse of Hobbes House (2020)

Horror / Drama | 83 minuten

Genre: Horror / Drama

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Juliane Block

Met onder meer: Mhairi Calvey, Waleed Elgadi en Makenna Guyler

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Curse of Hobbes House

"Don't Wake the Dead!"

Na de dood van haar tante reist Jane Dormant af naar het landgoed van haar familie in de hoop een grote erfenis op te strijken. Ze komt er haar vervreemde zus Jennifer tegen, die ook een deel van de erfenis wil. Door een onverwachte storm komen de zussen gevangen te zitten op het landgoed. Als ze te maken krijgen met een groep bloeddorstige zombies, blijken de problemen groter te zijn dan verwacht. De zussen zullen moeten samenwerken om te overleven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jane Dormant

Jennifer Dormant

Naser Mohammedin

Nigel Thatcher

Eurydice Saul

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Zombiefilm met een slap verhaal, niet de moeite om te kijken

avatar van Dentheman

Dentheman

Review Moviemeter horror challenge 2023: ik ben bijna 1,5 uur van mijn leven kwijt die ik niet meer terug krijg. Aangezet zonder eerst wat vooronderzoek te doen, omdat ik soms ook weleens mij laat beinvloeden door reviews, terwijl ik een film dan zelf uiteindelijk toch wel te pruimen vind. Had ik mij maar wat beter ingelezen op dit stukje prulwerk. Ik snap dat niet alles van even goede kwaliteit kan zijn, maar eerlijk gezegd verbaasd het mij dat dit op een streamingdienst te vinden is...

avatar van Fisico

Fisico

Kan alleen maar beamen wat anderen al gezegd hebben over deze film. Totaal waardeloos. Het begint al met een enorme domper wanneer een soort sprookjesachtige legende wordt opgerakeld. De visuele stijl alleen al, kitsch en zo cliché.

We waren dus vertrokken van een avondje ergerlijke rommel. De review beloofden niet veel goeds, maar ik wou het toch een kans geven. Zombiefilms zijn meestal wel te pruimen. Toegegeven, ze zagen er zeker niet slecht uit. Traag en loom tot ze een prooi ontdekken, dan waren ze wel kwiek en hadden ze wat snelheid. Maar wat compleet belachelijk was, waren die blauwe straalogen. Hoe kom je er in godsnaam bij?

Flauwe en ergerlijke personages ook. Plot totaal niet logisch en ook het einde is belachelijk. Alsof het zo simpel is om de pandemie te vermijden...