• 9.378.487 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Sam Hamilton

Met onder meer: Catherine Morvell, Jesse Bouma en Gabrielle Pearson

Plot What Goes Around

"Secrets can bind. Karma can be KILLER."

Erin, een timide student die snel verlamd is van angst, probeert al een semester lang aandacht te krijgen van de mysterieuze, rustige en charismatische Alex. Maar dan komt ze per toeval een video tegen waarin hij ogenschijnlijk een moord pleegt. Ze weet niet hoe ze zich hierbij moet voelen, doodsbang of geïntrigeerd.

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Wat een

avatar van joolstein

joolstein

Dit is inderdaad absoluut niet goed! Oké, de twee hoofdrolspelers doen hun best maar ze bezitten niet heel goed acteertalent. Oef...en de rest van de cast was nog erger. Tja ik weet dat de film een ​​krap budget had, maar er zijn genoeg films die met hetzelfde budget wel iets aardigs op het scherm weten de brengen. De film oogt in alle opzichten amateuristisch en ik zou niet verbaasd zijn als het gemaakt was voor een schoolopdracht. De dialoog was zo geknutseld... stoere jongens en giechelende meisjes (maar duidelijk niet meer in hun tienerjaren) De moorden waren flauw, uit beeld en niet spannend of bloederig. Zelf het camerawerk was alledaags en eentonig. Ondanks de korte speelduur mist de film vaart waardoor het een eeuwigheid lijkt te duren. Door het uitgangspunt wilde ik deze film kijken, maar helaas was de uitvoering. bedroevend!