• 9.374.112 stemmen

Geregisseerd door: Antonio Manetti en Marco Manetti

Met onder meer: Luca Marinelli, Miriam Leone en Valerio Mastandrea

Gesproken taal: Italiaans en Frans

Plot Diabolik

Clerville, jaren 60. Diabolik is een meedogenloze dief wiens echte identiteit onbekend is. Hij heeft opnieuw een slag geslagen en ontsnapte wederom met een slimme truc uit een hinderlaag van de politie. Ondertussen is de stad in opwachting van de komst van Lady Kant, een fascinerende erfgename die een beroemde roze diamant met zich meebrengt. Het kostbare juweel ontgaat Diaboliks aandacht niet.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Remake van Diabolik (1968)

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Hier ben ik wel benieuwd naar.

Zal wel geen bios-release krijgen in Nederland en België neem ik aan (?)

avatar van GrobbekuikenXL

GrobbekuikenXL

Kan leuk zijn als het een spannende actiefilm is. Liever serieus dan een remake van de Bava film. Roze diamant lijkt mij meer iets voor Clouseau. In de jaren zeventig las ik veel van deze strips. Geweldig.

avatar van GrobbekuikenXL

GrobbekuikenXL

Had leuker kunnen zijn. Jammer maar helaas. Duurde te lang 133 minuten dus geen 105 en weinig actie en best een saai verhaaltje.