• 9.373.531 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Matt Eskandari

Met onder meer: Jesse Metcalfe, Bruce Willis en Tyler Jon Olson

Plot Hard Kill

"Take on a madman. Save the world."

Wanneer miljardair en CEO Donovan Chalmers een team huursoldaten inhuurt om levensgevaarlijke technologie te beschermen, komt beveiligingsexpert en teamleider Derek Miller in een dodelijke confrontatie met een oude vijand terecht. De missie wordt nog groter als de dochter van Chalmers wordt ontvoerd door een terroristische groep die er alles aan doet om de technologie te bemachtigen. Miller en zijn team moeten alles op alles zetten om haar te redden en het lot van de mensheid te beschermen voordat het te laat is.

avatar van macrobody

macrobody

Nou dit zal me een topper wezen gezien het recentere werk van Bruce. Hij zal hoogst waarschijnlijk een paar minuten op beeld verschijnen net genoeg om zijn naam aan de film te verbinden. Ik wacht even af.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Eindelijk weer eens een film met Willis erin, daar zat ik op te wachten.

Hopelijk weer net zo goed als ie was in zijn laatste prenten.

avatar van Japiejo.

Japiejo.

Wat een B-film zeg. Slecht scenario, voorspelbare cliché teksten en uitroepen. Op het laatst zit Bruce samen met zn dochter 'gevangen' op een stoel, beide met een tierep om de polsen, verder niet vastgebonden. Na een tijdje rukt het sterke Bruce om de tierep te verbreken, hij maakt die van zn dochter los en beiden lopen ze zo weg......

avatar van schumacher

schumacher

Hele slechte film.

En Bruce Willis? Daar heb je niks meer aan.

Wrm spelen die daar in mee? Makkelijk en snel de kassa spijzen? Want veel moet dien niet doen en zal er nog vet voor betaald krijgen ook.

Dus van dieje moet je dus niks verwachten, zie je nieveel en doet ook niks , buiten enkele zinnetjes afreutelen en hem staat er dan nog als een dweil te acteren, zo van joepie, ik heb mijne kleine tekst kunnen zeggen, doooeeiii.

Sla deze film over want het is pure tijdverspilling.

avatar van AniSter

AniSter

Dit is geen B-film maar een D(omme)-film. Heeft er nu écht iemand van de makers van dit misbaksel het idee gehad dat dit een succes zou kunnen worden? Als ik zijn baas was stond hij nu op straat.

Met Bruce was ik al helemaal klaar. Hij is inmiddels zó diep bij mij gezakt, dat ik zelfs zijn goede films niet meer terug hoef te zien.

avatar van Tetterovic

Tetterovic

Wat een namaak zooitje. Had hier wel meer van verwacht, zeker omdat Bruce een rol hierin heeft.

avatar van The Oceanic Six

Nieuwe film Bruce Willis, 'Hard Kill' scoort 0% op Rotten Tomatoes | Filmtotaal filmnieuws

Zoals verwacht. Alles met Bruce minus The Expendables is al 10, 15 jaar de moeite niet meer.

avatar van XanderJ

XanderJ

Ik weet dat Bruce bergafwaarts is gegaan, maar wil deze toch zien

Wat een slechte film, dit gaat echt nergens over...

avatar van filmkul

filmkul

Zoveelste matige samenwerkingsverband van Eskandari met Willis. Het verhaal slaat helemaal nergens op. De uitwerking is zwak tot matig. Er is een kleine opbouw maar al snel komt het tot een vrij lachwekkende confrontatie tussen de goeden en slechten. Groepjes van twee worden ‘professioneel ‘ omgelegd en er wordt dekking gezocht achter houten tafels en kartonnen dozen terwijl er met zwaar geschut wordt geschoten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Visueel gaat het nog wel en ook het acteerwerk is bovenmatig ten opzichte van de rest van de film. Knullig werkje. 1.5

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Hard kill: een industrieel terrein met 2 groepen (huur) soldaten de ene wil een code en de andere probeert dat te voorkomen.Bruce Willis komt zoals gewoonlijk even zijn opwachting maken en wat easy money cashen,dat is het verhaal in een notendop.Alleen als je je echt verveeld kijken....2 stars.

avatar van Porta

Porta

Heeft 'ie geldproblemen of zo? Een andere reden om aan deze troep mee te werken zou ik niet weten.

avatar van hackertje

hackertje

Een B film? Het mag niet eens in de schaduw staan van de letter B, allemachtig wat een saaie, en non-verboeiend. Het verhaal speelt zich af op 1 locatie, en met acteurs die nergens anders een baan kunnen krijgen lijkt mij! Bruce moet het goed maken, maar helaas, mission failed!

avatar van TronMan

TronMan

Dit is een Steven Seagal film, waarin Bruce Willes , een perfecte Seagal neerzet. Gewoon zielig. Snap echt niet waar Willes mee bezig is. Neem toch aan dat hij dit niet voor het geld doet.

avatar van Waku

Waku

Zit ieder geval een hoop Hoohaa in de trailer....:):):):)

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik heb het idee dat deze film net zo goed is als de titel.