• 9.377.311 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Joey Loomis en Micah Lyons

Met onder meer: Micah Lyons

Plot The Runners

"They took his sister. They will regret it."

Ryan zorgt na de dood van zijn ouders voor zijn zusje Zoe. Tijdens een feestje wordt Zoe ontvoerd door een jongeman die haar wil verkopen aan meedogenloze criminelen. Ryan begint aan een race tegen de klok en probeert Zoe te redden.

avatar van XanderJ

XanderJ

Man, man, man.

Woorden schieten te kort. Geen goed debuut voor Netty Leach

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, best een goede film over een zusje (17 jaar) en haar broer die samen leven (met nog een andere huisgenoot) sinds hun ouders zijn overleden, zij luistert slecht naar haar broer en spijbelt veel en trekt zich niets aan van wat hij zegt.

Ondertussen gaat zij naar een feestje waar ze wordt ontvoerd en meegenomen in een camper door een stel mensenhandelaars, ondertussen is de broer naar haar op zoek en ontdekt wat er met haar is gebeurd.
Het 2e deel speelt zich meer af in een grote hangar waar zij (zusje) naar toe gebracht word en waar nog veel meer meisjes en vrouwen zijn (en werken) als slaven.

Ondertussen word ook de politie ingelicht door een vriendje van het meisje en met behulp van het SWAT team stormen ze de hangar binnen

Doet veel denken aan de film: 'Taken' met Liam Neeson, deze is wat ruwer.
Veel actie ook en schietpartijen en gevechten, goed einde ook en redelijk spannend, het meisje speelt erg goed, haar broer speelt wat houterig en ziet er niet echt uit als een stoere vent.
Toch vind ik ''Taken'' wat mooier en spannender 'maar deze film heb ik mij zeker vermaakt.

Een film over mensenhandel in Amerika wat helaas over de hele wereld voorkomt, waargebeurd verhaal dus.

avatar van schumacher

schumacher

B-filmpke maar nog niet de slechtste b-film die ik heb gezien, er bestaat veel minder goed nog dan dit.

Je weet waar je je aan kan verwachten: geen te hoogstaande acteerprestaties, de meid deed het nog degelijk maar die 2 venten waren slecht. Het verhaal op zich was op zich niet slecht, gebeurt in het echt ook toch?

Maar natuurlijk de manier waarop, de uitwerking kon veel beter.

avatar van Fonzo

Fonzo

Wel een heel slechte film, topschutter die ontvoerder. Zo ongeloofwaardig.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Ik vond het wel een mooie film. Eerst zegt Zoë tegen haar broer: "Ik haat jou", maar natuurlijk. Als je boos bent op iemand zeg je vanalles wat je natuurlijk niet meent. Want op het einde van de film zegt ze: "ik houd van jou." Maar het laatste? Klopt eigenlijk niet hé? Ryan was toch dood in de zee? Maar later was hij toch nog bij zijn zus. Hmmm...