• 9.374.524 stemmen

Geregisseerd door: Mike Green

Met onder meer: Brendan Donoghue, Lauren Lofberg en Taylor Wiese

Plot Outback

"Based on a True Story"

Wade en Lisa zijn een stel sinds ze op de middelbare school zaten. Ze reizen naar Australië om de natuur op zijn best te ervaren. Maar hun vakantie begint moeizaam wanneer Lisa het huwelijksaanzoek van Wade tijdens de vlucht afwijst. Terwijl hun relatie onder spanning staat, gaan ze landinwaarts naar Uluru. Op afgelegen onverharde wegen werkt hun gps echter niet meer. Ze komen vast te zitten en zijn slecht voorbereid.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Slechte film.

Tijdverspilling.

B-film en dan nog geen goeie.

Dat die op imdb 5.2 krijgt begrijp ik echt niet.

Die is absoluut geen 5/10 waard, maar goed, dat is maar mijn mening.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Wil je een sterke thriller zien, dan moet je deze overslaan. Maar het verhaal op zich is niet slecht, de acteurs doen hun best en het decor van de woestenij van Australië wordt mooi in beeld gebracht. Na de stranding van het tweetal komen zoals vaak bij de mensheid de spijt en wensen naar boven.

Meestal is het dan te laat, ook voor dit duo?

Een waar gebeurd verhaal en redelijk goed overgebracht.

Redelijk, omdat de emoties die de regisseur met beeldmateriaal en muziek over probeert te brengen op de kijker(s), hierin niet voor de volle 100% slaagt. Ook had hij zijn fantasie wat ons betreft erop los mogen laten, dus waarheid gemixt met eigen verbeelding van Mike Green zelf. Toch geen slechte film zoals schumacher vond!

Een 6,5.

avatar van stinissen

Meer dan redelijk en op waarheid berust drama.

avatar van Luudje10

Luudje10

2 dombo's die met de auto en een half flesje water de wildernis ingaan van Australië. Gebruiken de gedownloade navigatie op de telefoon en verdwalen. Stappen uit de auto en gaan een heuvel oplopen en raken de auto kwijt. Hoe dom kan je zijn. Uitgekeken omdat een waargebeurd verhaal is maar geen thriller meer een drama

avatar van Rickyman

Rickyman

Aardig waargebeurd drama, weinig spectaculairs maar onderhoudend en einde was ook best aangrijpend.

Die domme acties van het stel maken het juist overtuigender.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Dit waargebeurd overlevingsdrama over 2 geliefden die op vakantie gaan naar Australie en landinwaarts, de outback de weg kwijt raken en moeten te zien overleven. Het verhaal is traag, maar houd je aandacht wel vast.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, redelijk onderhoudende film zoals je kan verwachten van dit soort films.

Een overlevingsfilm ditmaal in de woestijn van Australie.

Een vriendin en vriend willen de leukste plekken van Australie ontdekken en op het laatst komen ze op het idee om een stuk woestijn te gaan bezoeken, eenmaal uit de auto beginnen de problemen en de film mondt zich uit in overleving of de dood.

Ik heb mij hier mee zeker vermaakt, wel domme mensen om zonder water en eten zomaar in je eentje de woestijn in te lopen zonder dat je weet waar je bent.

Verder wat spannende momenten en het einde vond ik ook geslaagd!

avatar van ibendb

ibendb

Een dertien-in-een-dozijn overlevingsfilmpje over een koppel in de Outback. Het is vooral enorm inspiratieloos en mist enige reden van bestaan. Dat de twee hoofdrolspelers dan nog eens twee gigantische flapdrollen blijken te zijn, zit je met een wel erg lange 86 minuten. Er ligt een erg afleidende filter op de lens waardoor het camerawerk er erg goedkoop uitziet.

Niet alles is slecht want men probeert toch wel een beetje moeite te doen om je geïnteresseerd te houden. Er zitten enkele goede segmenten maar die zijn te ver uiteen gestrooid om een boeiende, spannende film te maken.