• 9.373.117 stemmen

Inside Man: Most Wanted (2019)

Actie / Misdaad | 106 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Alternatieve titel: Inside Man 2: Most Wanted

Geregisseerd door: M.J. Bassett

Met onder meer: Aml Ameen, Rhea Seehorn en Roxanne McKee

Plot Inside Man: Most Wanted

Een gijzelingsexpert van de New York Police Department gaat een onwaarschijnlijke samenwerking aan met een FBI-agente om gijzelaars te redden van een meesterlijk geplande misdaad bij de Federal Reserve Bank, in werking gezet door een meedogenloze bankovervaller. Terwijl de tijd dringt en er levens op het spel staan, moeten ze hun professionele verschillen opzij zetten, voordat ze verstrikt raken in een krankzinnig web van leugens.

Remy Darbonne

Dr. Brynn Stewart

Ariella Barash

Erica Channing

Dietrich Case

Bobby Jenkins

Ansh Ramachandra

Sergeant Sam Abrams

Opmerkelijk: straight-to-VOD sequel van Inside Man (2006)

Vanaf 30 oktober te koop op dvd

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Tja.... het eerste deel was echt heel leuk. Ben benieuwd.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Deel één kreeg 4 sterren van mij. Deze blijft steken op 3,5 sterren, het is allemaal zeker niet slecht maar wel minder dan het eerste deel. Nee ik heb best genoten van dit vervolg, het tempo is aangenaam en het script loopt gewoon goed. De cast, mij veelal onbekend, deed het leuk, ze voelden het verhaal en de regisseur aan. Het verhaal is net als in deel 1 goed uitgewerkt, wel is het dit keer iets minder. Prima actieprent die je lekker en gemakkelijk zomaar weg kan kijken.

avatar van boemboem27

boemboem27

echt goede spannende film.

liep lekker vlot,niet alleen misdaad/actie.

maar zeker ook een psychologische thriller.

goed inelkaar gezet verhaal,maar wat al geschreven werd,deel 1 van deze film is ietje beter. Inside Man (2006)

ps: VERGEET NIET! na de eerste aftiteling komt er nog een klein stukje film van enkele seconden...!

avatar van DreamTech

DreamTech

Goeie spannende film, maar deed mij wel even denken aan Le Casa del Papel overalls maskers bank tunnel enz.. maar voor de rest prima vermaakt !!

avatar van filmkul

filmkul

Aardige misdaadfilm. Het verhaal is redelijk, echter de uitwerking had beter gekund. De opbouw is best okay. Echter de uitwerking van het plot voelt wat geforceerd aan. De twists zie je van verre al aankomen en dat maakt de film wat knullig. Verder kijkt de film lekker weg. Er is voldoende spanning en visueel ziet alles er prima uit. Het acteerwerk is wat vlakjes. Redelijk vermaak maar te voorspelbaar. 2.5/3.0

avatar van AniSter

AniSter

Leuk verhaal, helaas zitten er van dit soort dertien in een dozijn. De uitwerking had beter gekund. Neem bijv. eens die nepwanden in die bankkelders. De sponsoring in de laatste scene was overduidelijk met die 3-puntige sterren op de auto's. Wat de muziek betreft: de enige die paste, was die in die naziclub in Berlijn.... ook in de korte scene ná de eerste aftiteling. Toch nog redelijk vermaakt met deze prent.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatig gedoe voor mij.

Ik heb dit al vaak gezien maar toen meermaals veel boeiender dan dit en beter uitgewerkt, betere personages enz... Voor mij vlotte het niet genoeg.

De puzzel zat niet goed genoeg in elkaar, het moet me meesplepen zo'n film en heel even deed het dat wel maar het niveau ging nooit verder naar omhoog vond ik en als ik dan naar mijne smartphone begin te grijpen dat is geen goed teken.

Ik had er meer van verwacht, mss moet ik die nog ooit eens herbekijken mss dat ik dan meer overtuigd ben, dat kan, maar voor nu is het maar een 2.5

avatar van Brabants

Brabants

Inside Man: Most Wanted is in alle opzichten een verzwakte versie van het eerste deel. Het is weinig vernieuwend en het acteerwerk is van mindere kwaliteit. Eigenlijk is het in zijn geheel van mindere kwaliteit. Mijns inziens een overbodig filmpje, dit.

avatar van Rodger

Rodger

Pfff .. deze is slecht..

Tegenover de eerste is deze echt wel een flop..

Zo voorspelbaar.. en slecht geacteerd..

1.0 *

avatar van K. V.

K. V.

Blijkbaar hadden ze van de topfilm een vervolg gemaakt, maar deze is toch heel wat minder. De cast zijn haast allemaal B-acteurs en zo voelt het ook wel aan.

Het verhaal was niet slecht, maar ook niet waw.

'k had lage verwachtingen bij deze film en gelukkig maar ook.

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Matig vervolg op deel 1. Het genre spreekt mij wel aan, maar deze uitvoering is niet best. Ameen is bloedirritant, wat de film niet ten goede komt. Seehorn speelt nog wel aardig, maar kan de film niet alleen dragen. Voor mij 2** waard.

avatar van AngelicV

AngelicV

Houterige amateuristische start met matige dialogen. Het lijkt wel of ze t script oplezen. Seahorn overtuigt nergens. De humor is ook matig en past niet. En de tralies aan het eind die zo worden meegenomen in 1 hand. Het gewicht is minimaal 100 kg...

McKee is de positieve factor in dit geheel qua acteren. Verder...Waarom draagt Ameen dezelfde kleur broek als de overvallers hun overall..

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Left4Dead schreef:

Tja.... het eerste deel was echt heel leuk. Ben benieuwd.

kun je deze film los zien van deel een ?

avatar van Neder0001

Neder0001

Inspiratieloze rotzooi. Gewoon een regelrechte kopie van het eerste deel, maar dan met waardeloze acteurs waar je nog nooit van gehoord hebt en een nog waardelozer script met zwakzinnige dialogen. Een Temu versie van het origineel, zo mag je deze cashgrab wel noemen. Dit is eigenlijk nog niets eens een halve ster waard.