• 9.371.658 stemmen

Geregisseerd door: Michael Tiddes

Met onder meer: Marlon Wayans, Molly Shannon en Glynn Turman

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Sextuplets

Alan begint aan een persoonlijke reis om zijn biologische moeder te ontmoeten voordat zijn eerste kindje geboren wordt. Wanneer hij zijn broer Russell ontmoet, ontdekt hij dat hij deel uitmaakt van een zesling. Hij besluit zijn vier andere broers en zussen op te zoeken. Samen beginnen de broers aan een reis om de rest van de familie op te sporen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Alan / Russell / Dawn / Jaspar / Ethan / Baby Pete / Lynette

Dr. Williams

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Bijna alle Wayans films zijn totaal niet grappig dus verwacht hier weinig van.

avatar van Rossi500

Rossi500

Aardige film wel kijkt lekker weg met hier en daar een grappig stukje

avatar van SaintEye

SaintEye

Zoals vrijwel elke film van Marlon: niet grappig, voorspelbaar en van het niveau lik-me-vessie. Tenenkrommend slecht.

avatar van MisterD 1985

MisterD 1985

Geen enkele keer gelachen en heb de film in 6 delen moeten uitkijken. Dit is gewoon niks ...

avatar van Doom4

Doom4

Ik vond het wel een leuke film, niet zo grappig helaas als scary movie of white chicks maar bij een aantal scenes moest ik wel lachen.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

nou echt grappig wil het maar niet worden,,,dan maar lekker schuin zoals we gewent zijn van Marlon Wayans.

Maar dat gebeurde ook niet ,,wel is hij heel erg veel in beeld , en zijn vele typetjes zijn best te pruimen,.

Hij draagt de film helemaal . Kan ook niet anders want hij is dus 90% van de tijd in beeld .

voor een saaie dag kan het er mee door .

maar je gaat bijna terug verlangen naar de parodie hoogtijden van Scary Movie...

Die altijd naast de ( door de ) schuine / foute humor zomaar leuke scene's /grappen bevatten .

avatar van satdoxter

satdoxter

Ik kan niet zeggen dat ik nooit heb gelachen om Marlon Wayans, don't be a menace, scary movie, White chicks waren best wel te pruimen.

Ik heb in deze film wel gelachen meer in de trant van kan het nog slechter?

avatar van Chelsea94

Chelsea94

zoals verwacht, een slechte film. uiteraard weeer veel black and white people grappen van laag niveau. de eerste broer is al zo irritant dat het een reden is om de film af te zetten.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Wij hebben af en toe toch wel even gelachen, maar niet dusdanig dat het een voldoende is. Nee, daar is de film te matig en op sommige momenten te langdradig voor. Heb betere films van Marlon Wayans gezien. Maar deze was voor een keertje best te te doen. Een 2.0

avatar van FilmFan897

FilmFan897

Deze film is gewoonweg saai.

Toen ik naar de film aan het kijken was dacht ik dat het wel ging meevallen en leek het een leuk onderwerp om te verfilmen.

Later dacht ik dat het niet meer zo'n goede film was.

Jasper, degene met zijn bril kwam er ook niet zoveel in.

Het is niet zo'n film waar je een traantje wegveegt op het einde nee, het is een film waar je een traantje wegveegt omdat het juist zo'n slechte film is.

Irritante personages, een leuk onderwerp alleen is het niet goed verfilmd en dan nog het onbekoorlijke einde.

Geen aanrader.