• 9.372.586 stemmen

Donne-Moi des Ailes (2019)

Avontuur / Familie | 90 minuten

Gesproken taal: Frans en Italiaans

• meJane Bekijk via meJane
  • NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Donne-Moi des Ailes

Christian, een wetenschapper, bestudeert wilde ganzen. Voor zijn zoon, een tiener die geobsedeerd is door videogames, is het idee van een vakantie met zijn vader in de vrije natuur een nachtmerrie. Vader en zoon moeten samenwerken aan een bijzonder project: een bedreigde soort redden. Ze vertrekken met het tweepersoonsvliegtuigje van Christian.

Verhaal lijkt beetje op Fly Away Home (1996)

avatar van stinissen

Uitstekende op waarheid berustte film, Aka speelt top

avatar van schumacher

schumacher

Beetje gemengde gevoelens.

Ik zie graag dieren en films met dieren en op zich viel de film mee en met een goed verhaal maar ik heb het niet zo voor de Franse taal en ik denk dat het daardoor beetje komt dat ik niet genoeg werd meegesleept, op basis van dat ging ik eerst een 2.5 geven maar ik mag me daar niet door laten beïnvloeden, daarmee geef ik toch nog een 3.5.

Mooie film.

avatar van b00ts

b00ts

Helaas .... Akka speelde misschien wel goed, maar zonder ondertiteling niet te verstaan.

avatar van Ardjuna

Ardjuna

Prachtige opnames

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Vader en zoon bundelen krachten om bijzondere ganzensoort te redden. Oogstrelend en nog steeds actueel.

NPO 3 vandaag om 15.30 uur. Familiefilm.

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Vanmddag deze wonderschone film, avontuurlijk ook, met prachtige beelden van o.a. Noorwegen, ons geliefde tweede moederland, vanuit de lucht. Het redden van een groep wilde ganzen door vader en zoon. NPO=3 15.25.u Ook via NPO-start, nasynchronisatie, helaas .Oogstrelende beelden van vliegende vogels én jongen!!!