• 9.371.326 stemmen

Geregisseerd door: Daisuke Miura

Met onder meer: Tori Matsuzaka, Sei Matobu en Ami Tomite

Gesproken taal: Japans

Plot Shônen

De student Ryo werkt parttime als barman. Zijn studievrienden Megumi en Shinya komen vrijwel dagelijks langs om notities uit te wisselen. Op een dag is Shinya in het gezelschap van de elegante Shizuka Mido. Zij runt een organisatie, die op bestelling mannen levert aan vrouwen om hun seksuele fantasieën te bevredigen. Shizuka vraagt Ryo of hij voor haar wil komen werken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Sensuele film over een jonge gigolo, die door zijn madame eropuit gestuurd wordt om de seksuele wensen van vrouwen van middelbare leeftijd (en ouder) te vervullen. Het begint redelijk gewoontjes, maar van lieverlee worden de wensen extremer.

Veel duister bloot. Wat meer diepgang in het verhaal zou welkom zijn geweest.

Fijn.

Leuk om te zien dat Miura zichzelf wat heeft weten verbeteren. Hij is toch al eventjes bezig en ondanks dat hij zeker een talent is ontbrak het nog een beetje aan dat stapje extra. De sprong van de fijne 3.5jes naar de echte 4* films. Dat was Call Boy voor mij.

Vooral denk ik omdat het een stuk gestileerder is dan z'n vorige films. Past ook wel een beetje bij het universum van deze film, maar de kille belichting en het strakke camerawerk spraken mij wel aan. In combinatie met de muziek zorgde het voor een erg fijne, stijlvolle stilering.

Ook inhoudelijk best de moeite. Redelijk direct, dat wel, maar het hoofdpersonage is intrigerend en de verandering die hij doormaakt boeit ook, zonder dat het daarom erg uitleggerig of drammerig wordt. Al bij een al een erg mooi en fijn drama, dat wat extra kracht krijgt vanwege de ruwe randjes. Hopelijk blijft Miura deze trend doorzetten.

4.0* en een uitgebreide review