• 9.378.285 stemmen

Met onder meer: Theo James, Forest Whitaker en Kat Graham

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot How It Ends

"No one survives alone"

De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vriendin Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.

Vanaf 13 juli te zien op Netflix

avatar van Kondoro

Kondoro

Nice!

avatar van badfans69

badfans69

How It Ends is a film more than eight years in the making.

Forest Whitaker, Theo James race through an apocalypse in Netflix's How It Ends - EW.com

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Verwacht er niet veel van maar het gebeurt vaker dat uitgerekend die films goed bevallen. Ik hoop dat het met deze ook zo is.

avatar van vranque

vranque

Het is een film die de netflixlijn nauwkeurig volgt. Of andersom.Leuk en uiteraard erg goed gedaan maar de geijkte weg. Smullen voor de liefhebbers van popcornvermaak. Voor mij erg zwak. 2.5 voor het vakmanschap.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ondanks het zwakke einde wist "How it Ends" me toch wel te amuseren. Het is wel wat vaag allemaal over wat er nou precies gaande is, maar leuk om gezien te hebben.

avatar van martyn205

martyn205

Vermakelijk maar niet heel erg boeiend. veel op de weg en er gebeurt eigenlijk niet zo heel veel.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Redelijk saaie roadtrip, gebeurt zo weinig boeiends in deze film en wat met dat einde, laat de score nog wat meer zakken...

avatar van horizons

horizons

Niet verkeerd. Vooral veel mooie landschappen in beeld.

En ondanks alle dramatiek is het einde wel erg grappig als je de titel van de film leest. Hoe eindigt het? Niet. .

avatar van eltorro

eltorro

Jammer. De eerste anderhalf uur van de film is goed, maar in de laatste 20 minuten gaat de film compleet de mist in.

avatar van Train

Train

Onbevredigende film. De roadtrip is oke, duurt wel wat lang. Het acteer werk is matig en het ergste van alles het einde, wat is er nu aan de hand? Je krijgt er geen antwoord op.

1,5 ster omdat ik toch bleef kijken.

avatar van Spil

Spil

Ondanks het sterke einde (in relatie tot de titel) toch een wat onbevredigd gevoel overgehouden aan deze film. Ik had er in mijn hoofd veel meer van verwacht (gebaseerd op niets overigens). Acteerprestaties vond ik weinig spannend, het verhaal te voorspelbaar en het einde wel sterk. Desondanks geen voldoende voor mij..

avatar van jpbosch

jpbosch

Matig geacteerd, whitaker houdt het nog enigszins overeind, maar de dialogen waren bij vlagen tenenkrommend slecht

avatar van mikey

mikey

Grootste fout die je kan maken is dat je niet uitlegt wat er gebeurt in een sf/apocalyps flick zodat je constant daaraan denkt in plaats van op de film let. Die extreme misser zag je ook in Le Temps du loup. Okay het werkte in Mad Max maar dat is anders. Dat is een post apocalyps.

Ik heb toch menig regisseur dat ook horen zeggen zoals Carpenter bij Escape from NY bv. Het is me daarom een raadsel dat ze dit toepassen.

Ik snap de theorie erachter wel: wanneer je niets meer weet dan de personages die je volgt, kan je met ze inleven. Helaas is dat niet zo.

Dom

avatar van rondh

rondh

Het verhaal in deze film is niet dat je moet weten waarom de wereld post Apocalyps is geworden,maar de overlevingstrip van een vader en een vriend die naar hun dochter/vriendin willen naar de andere kant van Amerika in die postapocalyptische wereld. Ik vind dat dat best goed is uitgewerkt. Spanning was best hoog en er zat genoeg actie in. Acteerwerk was wel ok, en het camerawerk was goed. Ik moet wel zeggen dat het einde afgeraffeld is. Hebben meer mensen gezegd geloof ik. Ik heb me best vermaakt.

avatar van Underkoffer

Underkoffer

Begint een beetje hard van stapel: achtergronden van de personages worden even snel in beeld gebracht en al gauw breekt de apocalyps los. De film boeide me wel opzich. Spannende momenten, mooie beelden, acteerwerk ok.

maar dan het laatste kwartier van de film. Die rare snuiter die hij neerschiet, en dan dat einde. Dat liet me echt met een heel onbevredigend gevoel achter en dat doet de rest van de film, wat best vermakelijk was, voor mij een beetje teniet.

leuke ironie misschien icm met de titel, maar van mij had er wel iets meer duidelijk mogen worden over de apocalyps zelf.

Prima wegkijker, maar alleen al vanwege het einde geen aanrader als je je écht wil vermaken.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Een mysterie, zonder dat de makers een verklaring van hun mystery konden verzinnen. Nutteloos voorkrabbelend filmpje met saai en onorgineel einde. Theo James trekt het niveau nóg een stapje verder omlaag.

avatar van Vilmkritikus

Vilmkritikus

Saai saai en nog eens saai en een einde om van te huilen.

avatar van bartjuhh

bartjuhh

What the f?? Film begint nog vrij aardig maar al snel merk je dat de suspense in de film echt een lachertje is. De spanning in de laatste 10 minuten loopt op en dan... rijden ze weg van de storm en komen de credits in beeld.. de hee clue moet je dus maar naar gissen. Net alsof het budget ineens op was.

Best fijn.

Redelijk onderkoelde apocalypse film. Doet wat denken aan films als The Road, maar blijkbaar is dat tegenwoordig wat te saai geworden voor de meeste liefhebbers. Wie graag veel actie ziet kan dus maar beter wat anders opzetten.

Rosenthal doet het best wel naar behoren. Niet superorigineel, da's allicht het enige wat deze film te verwijten valt, maar de uitwerking is strak afgewerkt. Erg sfeervolle soundtrack bijvoorbeeld, met moody soundscapes die afgewisseld worden met hier en daar een droevige pianotik.

Visueel ook best stijlvol. Landschappen worden mooi in beeld gebracht, de scenes op de brandende berg waren geweldig en ook naar het einde toe best sfeervol allemaal. Ook hier weer niet erg origineel, maar wel gewoon piekfijn verzorgd. Acteerwerk ook naar behoren, maar ik ben wel een fan van Whitaker.

Einde is ook oké, niet teveel uitleg maar gewoon de blok erop. Past bij deze film en het verpest de film in ieder geval niet met één of andere domme verklaring. Best fijn filmpje, maar je moet wel braaf 110 minuutjes op een stoeltje kunnen zitten.

avatar van Kind.of.human

Kind.of.human

Autopilot on. Met snelle stappen snel thuis. Autopilot off, the end.

Vond het ontzettend vlak geacteerd, vooral door de hoofdrolspelers. Verhaal is erg dun en zwak.

Geen enkele karakteropbouw o.i.d. Ontzettende tegenvaller. Kan niet wachten op het vervolg.

avatar van schumacher

schumacher

Film begint wel goed en kan een lange tijd mij wel boeien maar op een gegeven moment vond ik het wat te langdradig worden en het einde was ook maar raar, ik weet nu nog steeds niet wat er is gebeurt en hoe ze dat probleem zouden opgelost hebben en wie enz... wat was er nu in feite aan de hand? Jaha ik heb de theorieen wel gehoord enzo maar tis toch allemaal niet duidelijk of zit ik nu zo mis?

Zeer bizar dus voor mij al moetk zeggen ik was wel moe, mss dat ik daardoor het wat gemist heb.

Degelijke film maar meer naar het einde toe sloeg het op niet veel meer.

avatar van reodina

reodina

Ik vond het wel een aardige film en het acteerwerk was prima in orde, maar het eind sloeg helemaal nergens op en was heel onbevredigend. 2* krijgt ie van mij

avatar van kesmaan12

kesmaan12

Een klassieke netflix film, saai verhaal waar uiteindelijk niks duidelijk van wordt gemaakt. Met een heel ergs saai en onbegrijpelijk einde. Net wanneer je denkt dat de film ergens heen gaat komt het einde al.

avatar van horizons

horizons

Denk toch echt dat een verklaring toch nooit afdoende zou zijn voor iedereen een dus geen verklaring beter is.

avatar van mixmaster

mixmaster

Redelijke film met een verhaal wat al tientallen keren eerder is gedaan, toch heeft de film mijn aandacht wel vast gehouden tot het eind.

Er zit net genoeg variatie in de film tijdens de Roadtrip en het acteerwerk is ook goed.

avatar van DoctorMovie

DoctorMovie

Toch boeiende film al stond ik er sceptisch tegenover wellicht omdat het een Netflix film is

(Ik heb slechtere Netflix films gezien)

Het mooie is dat je als kijker niet weet waar het eindigt en wat de oorzaak van dat alles is.

De film vind ik dus niet voorspelbaar en de kijker piekert tijdens de film wat er nou eigenlijk allemaal aan de hand is en kan daar z'n eigen invulling aan geven. De muziek is erg goed en gedoceerd dus niet overheersend zoals in de Nederlandse 160 minuten durende bagger film Redbad.

Geen overdreven herrie scenes en aardige sets. Het acteren is best goed en ik zat dus ook in het verhaal.

Ik zat dus niet naar een clubje acteurs te kijken zoals in de bagger film Redbad (sorry hoor dat ik weer over Redbad begin maar ik vond het een vreselijk slechte film)

Al met al een 3,5 ster voor deze toch wel boeiende Netflix film, het bekijken waard.

avatar van Maximalisatie

Maximalisatie

It was a polar shift, but what a bad movie..

avatar van frans123

frans123

Danks MM-ers...Klikte de film aan,maar besloot hier eerst te kijken...En ja hoor enen en tweeen vliegen door het magazijn. Verhaal trekt mij ook niet...De zoveelste Netflix-film overslaan

o...Sweet California is wel aardig....

avatar van pierre18

pierre18

Wat een prut film zeg. Totaal onzinnig verhaal met rare opeenvolgende gebeurtenissen die geen verband met elkaar houden. Zonde van mijn tijd.