• 9.374.498 stemmen

Geregisseerd door: Joan Fermi Marti

Met onder meer: Fabián Castro, Julia Hernández en Richie Ormon

Gesproken taal: Spaans

Plot Salvaje Despertar

"Love, youth & sex in its wildest way"

Toni en Emma, broer en zus, zijn wees. Na de dood van hun ouders moeten zij het familiebedrijf, een paardenrijschool, runnen. Emma is echter nog jong en haar broer leidt een ongecontroleerd leven. Ramon, de voorman en zijn zoon Aaron houden de zaak draaiend. Problematisch wordt het als broer en zus beide verliefd worden op Aaron. Aaron voelt zich bovendien onder druk gezet door de homofobie van zijn vader.

avatar van AnyaH

AnyaH

Sexy thriller zich afspelend op een Spaanse paardenboerderij. Hmm, ik vond de paarden leuker dan al die opgepompte mannenlijven, want ik ben niet zo'n fan van bodybuilders. Ook iets te vaak ontblote bovenlijven met veel tattoos.... Toni zag er nog redelijk 'normaal' uit. Ik vind dat het begin van de film iets teveel clichés bevat. Ondanks dat is het plot nog wel interessant. Cinematografie met boerderijleven is leuk. Sexy droom van Toni, waarbij Aaron heel zwoel in de camera kijkt..... Leuk die stoeipartij met de waterslang en hilarisch die scenes met de travestiet! Het einde van de film werd onverwacht spannend. En jammer genoeg weer geen happy ending......