• 9.374.010 stemmen

Geregisseerd door: Jonathan Watson

Met onder meer: Rosemarie DeWitt, Kaitlin Olson en Danny McBride

• meJane Bekijk via meJane

Plot Arizona

"The heat is on, but it’s a dry heat."

'Arizona' speelt zich af in 2009, te midden van de huizencrisis. Cassie Fowler is een alleenstaande moeder en worstelende makelaar. Een verwarde man heeft zijn huis verloren door de crisis. Hij besluit zijn makelaar te ontvoeren en dwingt haar mee te spelen in een dodelijk spel in zijn inmiddels verlaten gebouw.

avatar van max cady

max cady

Komedie met weinig komische momenten. Ok ik heb een paar keer gelachen maar dat was het dan ook wel. Weinig verhaal, niet spannend en het kabbeld allemaal maar wat voort. Ik zal hem niet nogmaals gaan kijken. 2.5 *

avatar van xaid

xaid

max cady schreef:

agree paar keer gelachen .. viel tegen

avatar van zoutzak

zoutzak

Danny McBride steelt de show vanaf het moment dat hij in beeld komt. Verfrissend grappig karakter.

avatar van scorsese

Matige film waarin een makelaar tijdens de huizencrisis het aan de stok krijgt met een lastige klant. Een zwarte komedie met een vlot tempo en een vrij korte speelduur. Ondanks dat zakt het soms wat in. Het plot stelt weinig voor en de combinatie thriller en komedie werkt hier vrij aardig. Wel allemaal al eens eerder en beter gezien.

avatar van missl

missl

Flauwe komedie, die je ondanks de korte speeltijd (dus in theorie niet in zou moeten zakken) niet erg aan het lachen krijgt.

avatar van Onedin

Onedin

Heb mij best vermaakt met deze film.