• 9.373.983 stemmen

House of the Witch (2017)

Horror | 90 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Alex Merkin

Met onder meer: Emily Bader, Darren Mann en Nolan Bateman

Plot House of the Witch

"This House Belongs to Her"

Het is de avond van Halloween in een klein stadje in de Verenigde Staten. Een groepje middelbare schoolscholieren houdt een feestje in een afgelegen huis. Volgens de geruchten dwalen er geesten rond in het huis. De scholieren hebben er een hoop plezier. Daar komt echter abrupt een einde aan wanneer zij tot de ontdekking komen dat ze gevangen zitten in het huis.

avatar van Daan258

Daan258

Ben ik de eerste die hier een bericht plaatst? Dat zal ook niet voor niks zijn

Een erg goedkope tv-film.

Dacht een leuk horror filmpje met een Halloween thema op te zetten maar dit had ik beter kunnen laten liggen.

Ontzettend slecht, saai, niet spannend en vooral goedkoop.

De rating op IMDB vind ik zelfs nog aan de hoge kant voor dit werkje.

Lekker laten liggen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Spanningsloze, maar amusante horrorthriller vanuit het brede arsenaal van SyFy. House of the Witch profiteert van een lekker directe aanpak met een uitgesponnen scala aan fantasierijke en vermakelijke ideeën waartussen prima wordt geacteerd. Nadelig is dat scenarioschrijver Neil Elman de castleden opzadelt met houterige dialogen en gebrekkige personages waar ze simpelweg moeilijk op kunnen inspelen, maar zeker Emily Bader, Darren Mann en Coy Stewart doen het heel aardig. De figuren komen allemaal voortdurend creatief aan hun einde en op cinematografisch vlak ziet House of the Witch er netjes uit. Het is jammer dat de computereffecten echter goedkoop zijn, de spanning nergens sterk wordt opgevoerd en het allemaal een beetje uitdooft eenmaal de onthulling naar buiten komt.