Unhinged (2017)
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Dan Allen
Met onder meer: Kate Lister en Lucy-Jane Quinlan
Plot Unhinged
"Something lurks in the attic..."
Vier Amerikaanse vriendinnen besluiten om de binnenwegen te nemen op weg naar een bruiloft in Engeland. Tijdens hun reis zorgt een dodelijke geheime kracht ervoor dat ze stranden in de bossen. Ze ontdekken een huis dat bewoond wordt door Miss Perkins, die belooft voor hen te zorgen totdat er hulp komt. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat er zich op zolder een donker kwaad schuilhoudt.
Melissa
Young Miss Perkins
Garage Worker
Connor
knusse stoel
Lieve......, na 10 minuten waren we flauw van het gedrag van deze dames! Schelden op iemand die in de deuropening staat van het tankstation, schelden en tieren op iemand die in de weg staat en stoer gedrag van een doorgedraaid ventje in een autootje. Als dat een film moet voorstellen, worden wij ook regisseur, wij hebben er ook "heel veel verstand van". Als je van domme films houdt met 0 inhoud, moet je echt aan deze beginnen.
Wat ons ook onduidelijk is, waarom wordt van deze film een remake gemaakt?: Unhinged (1982)
Dat was volgens de kijker(s) al niet veel! Maak dan als je zo nodig moet kopiëren omdat er geen geweldig creatief brein in jouw huist een parel uit het verleden opnieuw in roulatie. Er zijn genoeg uitstekende films op leeftijd die het verdienen om weer in een nieuw jasje te worden gestoken.
Voor de durf om deze film opnieuw uit te brengen 2 punten, 1 ster.
mixmaster
Zwakke horror met vreselijk slecht acteerwerk.
Het kijken niet waard, snel vergeten.
Tonypulp
Tweede moderne 88 Films release die ik heb gezien. De eerste was Hellriser (2017) en de kritiek die ik daar uitte, kan ik bijna 1 op 1 naar hier kopiëren. Ontzettend saai! Tuurlijk, het zal prima verkopen omdat het ten eerste een remake is van een obscure slasher (interessant! zowel voor kijker als label) en ten tweede de markt tegenwoordig niet overloopt van degelijke/goede slashers, dus je zit met een dorstig publiek. Maar een slasher zonder goede kills? Hoe haal je het nog in je hoofd. Beslissing lijkt mij dus volledig gebaseerd op hoe makkelijk en goedkoop het op de markt brengen is, in plaats van op kwaliteit. Dat zal 88 Films wellicht nodig hebben momenteel, maar ik kan dit soort titels missen als kiespijn. Jammer...
Cinema André
Pfff, volgens mij hebben we er een nieuw genre bij. Naast thriller, horror, humor, komedie enz kunnen we er nu ook nog slaapverwekkend bij zetten. Mijn God wat een gaapfilm was dit.
Noodless
Die van 1982 heb ik nooit gezien, maar dit werkje is gewoon saai en op heel wat momenten tergend irritant door het spel van de aanwezige dames. En de kills vallen echt tegen. 3/10
Phantasm
Mwa, hier was ik dus ook niet ondersteboven van, hoe verzin je het, gauw vergeten.
mikey
joolstein
Blijkbaar is dit een losse interpretatie (remake) van de Amerikaanse film Unhinged uit 1982 (een 80's video nasty) Waarbij de actie is verplaatst van Amerika naar het rustige platteland van Essex. Deze remake roept maar één de simpele vraag op: "Waarom? Waarom deze remake? Het origineel heb ik nooit gezien dus ik ben geen onbevredigde horror-fan die zweert bij dat origineel. Nee dat niet, maar ik denk dat er niet veel voor nodig moet zijn geweest om een betere of gelijkwaardige film te maken dan de video-nasty. Echter deze film zit vol met horror-clichés en voorspelbaarheid. Niets meer dan saai formulewerk, zonder noemenswaardige kill en elke poging tot spanning wordt verkwanseld door een slechte uitvoering. Ik kan het zelfs de dames niet kwalijk nemen dat ze totaal niet goed uit de verf komen!
- 1925 stemmen
Lekker negatief gemekker weer op deze film,ik heb echter een prima film gezien en mij ermee vermaakt.3.5 stars.
Mocht je doelen op de Unhinged die nu in de bios draait met Russell Crowe, dan zit je nu in het verkeerde topic te stemmen...
UmbraVitae
Of hoe mn gewoon een andere mening kan en mag hebben dan de jouwe...moet iedereen de jouwe delen msschn? Tzou triestig zijn
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11906 berichten
Elchapo Volgens mij was JIJ juist degene die zich als eerste zat druk te maken over de mening van anderen ('lekker negatief gemekker weer...')
- 1925 stemmen
Kusje erop.......have a nice day.
blondiefilmfreak
Alle slechte recensies ten spijt,ik vond hem zo slecht nog niet.wat je vaak ziet in beoordeling is kopieer gedrag,dat is hier wel duidelijk.ok de film is traag,zoals bijna alle films van tegenwoordig ,ook had de speelduur best 10 minuten korter mogen zijn.maar er zitten zeker enkele originele kils in,die behoorlijk bloederig zijn.voor het oog nog wat mooie dames die heel wat te verduren krijgen.....i love that.en tuin gereed schap zou je nooit meer als tuin gereedschap zien.voor mij als horror lief hebber toch een voldoende.en ik heb ze echt 45 x slechter gezien.
lang pee
Unhinged wil zeggen dat je helemaal gek bent, die deze film gemaakt heeft is dat zeker. Dat hier geen straf opstaat, een debiele achterlijke film met een bende amateurs als acteurs...en dan maar schrikken dat ik zo weinig punten geef, er word gewoon veel onzin gemaakt...niet mijn fout
lang pee
Kopieergedrag? Dertienduizend mensen op imbd gaven gemiddeld 3,6, daar komt geen kopieergedrag bij kijken, want deze film is echt terecht overal slecht onthaald wegens een echte b-film waar je krampen van krijgt, zo rotslecht is hij....dikke prul
Joyce41
Dan nog niet door deze maker! Die moet gewoon met pensioen. Ik zit nog te kijken momenteel dit omdat ik wel altijd tot het einde wil kijken als iets aan staat.
Maar wat een vreselijke B film zeg. Geen goed woord voor over en eng al zeker niet. Heb 1 ster gegeven en dat is al veel eigenlijk.
Acteurs slecht was al eerste 10 min te zien.. en ja verder weinig woorden aan vuil maken.
Laat een andere Producer de film maken James Wan misschien, dan zal het misschien wat worden!

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Feedback
Thriller / Horror, 2019