• 9.375.080 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Ho

Met onder meer: Stephen Todt, Perry Thomas en Mary Ann Raemisch

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot A Better Place

"His pain is your punishment."

Na het overlijden van zijn moeder die hem beschermd heeft opgevoed, blijft Jeremy Rollins alleen achter. Omdat Jeremy een eigenaardige aandoening heeft, waar hij geen controle over heeft, is hij ongewild levensgevaarlijk voor iedereen die met hem in contact komt. Jeremy is nauwelijks bekend met de omgangsvormen in de samenleving. De bewoners in het stadje waar hij woont vinden hem maar een enge zonderling. Toch moet hij zich noodgedwongen in die vijandige wereld begeven om te overleven. Om dat te kunnen doen moet hij zijn gevaarlijke krachten leren bedwingen. Een serveerster uit de plaatselijke lunchroom helpt hem daarbij.

avatar van vranque

vranque

Ik was geintrigeert door het verhaal en dat had zeker potentie maar dit is van een zwaar ondermaats niveau dat ik halverwege al wilde afhaken. Uiteindelijk besloten om eens te ontdekken waar bagger toe leidt en dat had ik beter niet kunnen doen. Ik besef wel dat er een doelgroep is voor dit dus er zullen ongetwijfeld velen zijn die zich hier wel mee vermaken.

Ik niet. 0.5*

avatar van Pazmaster

Pazmaster

De synopsis wekte mijn interesse maar wat een draak van een film zeg! Een zeer slecht script met slecht acteerwerk en slechte dialogen. Slecht, slecht, slecht dus. Jammer want het idee was best grappig.

avatar van boemboem27

boemboem27

wat een prul.

afgekeken omdat ik wilde weten wat dan wel zijn eigenaardige aandoening was/is en wat ie ermee gaat doen.

als de film bijna ten einde is gebeurt er eindelijk iets.

ook een heel vreemd einde.

besteed er maar geen aandacht aan zoals ik gedaan.

toch afgekeken is echt zonde van mijn tijd geweest...

avatar van MovieMind

MovieMind

Dit was inderdaad slecht!

Het enige positieve is dat je na het kijken van dit soort films, betere films meer gaat waarderen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Vreemde aandoening, sloeg eigenlijk nergens op.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De hele film werd binnen 15 dagen tijd opgenomen. Tijdens het Modcon London Film Festival in 2016 won de film een prijs in de categorie "Best Feature Film" en "Best Director." Daarnaast werd hij genomineerd voor "Best Music Score."

De muziek is dan ook zo'n beetje het enige pluspunt. Het verhaalidee klinkt interessant, maar de uitwerking is gewoon ronduit slecht.

2,0 *