• 9.373.605 stemmen

Oorsprong: Kazachstan / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Einar Gabbassov

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Tellur Aliens

Drie tieners - Vic, Zag en Ellie - op de planeet Telluria zijn beste vrienden. Hun leven komt op zijn kop te staan wanneer het kwaadaardigste wezen in het heelal Singulord hun planeet heeft geïnfiltreerd. De drie vrienden gaan samen op een ongelooflijk avontuur om te vechten tegen Singulord.

avatar van wess16

wess16

Chaotisch verhaaltje dat me niet boeide. Is volgens mij ook te eng voor kleine kids.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Wangedrocht. Chaotisch verteld, niet leuk, niet spannend en visueel spuuglelijk vooral door de hele matige technische kwaliteit. Heel af en toe (die gevangenis en robotplaneet) probeert men er esthetisch iets van te maken, maar het blijft lelijk. Kort maar nog steeds langdradig. Snel vergeten. 0,5*.

avatar van Fisico

Fisico

Een film uit Kazachstan mocht ik nog niet bewonderen. Gezien heb ik er intussen al eentje, maar bewonderd heb ik hem zeker niet. Ware het niet dat ik hier een kleine recensie wou neerpennen, ik had hem niet eens uitgekeken...

Abominabel slecht, dit is mijn laagste score ooit hier en dat zegt wel wat. De film doet me wat denken aan een D-niveau aflevering van Nickelodeon. Het plot is futloos, de stemmen, intonaties en personages zelf zijn ontzettend irritant en amateuristisch. Niets van spanning te bemerken en ik vond het al uitdagend genoeg om niet in slaap te vallen.

Niet goed, niet voor volwassenen, maar zelfs kinderen zullen hier niet van houden en dan is er toch wel een probleem. Dit martelwerk lijkt me enigszins een gepaste straf voor wie zijn kinderen eens op zijn plaats wil zetten. Op eigen risico dan wel ...