• 9.377.419 stemmen

Horror / Actie | 90 minuten

Genre: Horror / Actie

Oorsprong: Canada / Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Uwe Boll

Met onder meer: Jonathan Cherry, Ellie Cornell en Jürgen Prochnow

Plot House of the Dead

"You won't last the night."

Een stel tieners is op weg naar een rave op een eiland, maar ze missen de boot. In de haven vinden ze een kapitein en geven hem genoeg geld zodat hij ze naar dit eiland, genaamd Isla del Morte, kan brengen. Maar eenmaal daar aangekomen zien de tieners dat alle feestgangers zijn verdwenen en komen ze in aanraking met dodelijke zombies. De groep moet nu proberen te overleven en uit handen te blijven van deze agressieve levende doden.

avatar van kamikaza_87

kamikaza_87

ja ik heb de film al een keer of tien gezien ik vind hem wel leuk is weer is wat anders dan altijd die langdradige liefdeszooi ik geef deze film toch cker een zeven maar er zijn wat mindere stukken mwa misschien maak ik over een aantal jaar zelf wel zoon soort film moet toch niet moeilijk zijn

maar ja de enige die echt goed speeld is kapitein kirk

desondanks is dit het soort films wat ik draai tijdens een horror marathon

avatar van Conspiracy

Conspiracy

Deze film al een keer of 10 gezien. Ik ken toch betere films dan

avatar van andy1980

andy1980

dit is toch echt een slechte film net of je speelt de pc game

avatar van Film Pegasus

Je hebt wel meer films die gebaseerd zijn op pc-games. Maar deze film steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Daardoor komt het ook wat minder storend over en krijg je een gezellig laten-we-de-zombies-afmaken-voor-zij-het-doen-film. Gewoon een ontspannende horrorfilm. Heb al veel slechter gezien.

avatar van dirkh

dirkh

waaar-de-looo-ze film!!

veel goofs, slecht verhaal, slechte acteurs, lelijke zombies, niet spannend.

en de meest waardeloze regisseur ooit: Uwe boll...

Deze film zou in de top10 van de flop100 moeten staan ... pure tijd verspilling

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Moeten wij dit nou eng vinden ofzo? Wat een dramatisch slechte film! Sommige scenes deden me echt denken aan de Power Rangers, en die waren nog leuk. Ellie Cornell acteert trouwens als een robot. 1*

avatar van Korkiej

Korkiej

Een Super slechte film. heb nog nooit zo'n slechte horror gezien. heb hem halverwege afgezet omdat ik in slaap viel. zeer slecht..

avatar van dr walgvogel

dr walgvogel

Mijn god wat een schijt film is dit toch. Ik heb hem net gekeken en ik ga ook maar een film maken want slechter dan dit kan bijna niet. Deze man behoort gearresteert te worden voor misdaden tegen film. Wat a piece of crap.

avatar van megaman

megaman

house of the dead is toch oorspronkelijk geen pc game maar een xbox game?

any way...HOTD is inderdaad een hele slechte film. vond Doom al flink tegenvallen....maar deze, man oh man! alsof het een reclame filmpje is voor het spel, zo lijkt het!

avatar van Tallica

Tallica

House of the dead is origineel géén xbox game, maar is origineel uitgekomen op de Sega Saturn. Later is het spel ook op de pc uitgekomen. En weer later is er ook een tweede deel verschenen op de Sega Dreamcast.

Ik heb de film (als ik de reacties hier zo lees) "gelukkig" nooit gezien. Maar toch ben ik benieuwd naar de film, omdat ik het computerspel erg kan waarderen. Ben ook benieuwd of de verhaallijn van het spel wel aangehouden is, of ze zelfs hier de plank misslaan. Hoop deze film nog een keer te zien.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

ik vind het een goede film

alleen vind het dom dat je al het einde weet van int begin en je weet wie er doodgaat en wie niet.

en die stomme stukjes van het spel tijdens de film irriteren mij ook. en als laatste ook nog sommige acteurs en actrisses die er niets van terecht brengen.

maar al bij al krijgt deze film nog een 3 voor sommige effects en actie.

***

avatar van Mimi-

Mimi-

Haha, deze film was baggerslecht naar mijn mening. De film wordt geplaatst bij horror en actie, maar beiden vond ik niet goed terugkomen in de film (ik zou de film zelf ook in dit genre plaatsen). De film was totaal niet eng en ik vond het zelf lachwekkend. De acteurs vond ik overdreven angstig doen, wat ook al niet geloofwaardig overkwam.

avatar van Charles Manson

Charles Manson

ja, deze was echt te stomzinnig voorwoorden.

"heee! iedereen is zomaar ineens weg en er is hier klaarblijkelijk net een ramp gebeurd. Nu ja, laten we het negeren en FEESTEN!"

avatar van gorelover

gorelover

net deel 2 binnengekregen.

heb daar veel betere reacties op gehoord.

afwachten maar.

dit deel was redelijk knudde.

avatar van bootylicious

bootylicious

wat een lachwekkende film.

er zat totaal geen spanning in.

Ik had echt niet het idee dat ik naar een horrorfilm zat te kyken.

avatar van Linske

Linske

echt een slechte film!!!!

daar ging m'n filmavond

ik dacht dat het een spannende film zou zijn

maar dat was het totaal niet

echt nep!

en slecht

en totaal niet spannend

jammer dat je niet minder dan 0.5 kan geven !!

avatar van DragQueen

DragQueen

Als dit horror moet voorstellen weet ik het ook niet meer. wat ik wel weet is dat dit misbaksel van een film, gewoon het genre door het slijk haalt. waardeloze acteurs, en de zombies lopen er bij alsof ze van de kermis af komen, de spanning ( als die er al is ) is erg ver te zoeken, en het verhaal is gewoon totale bagger. ik beloon de film dan ook met het grootste genoegen, met de schitterende score van een 0,5 ster

avatar van nightbreed

nightbreed

Ohw ja, dit misbaksel heb ik ook 1 dag in mijn bezit gehad (meteen de dag erna ingeruild voor een andere film)

Dit is met recht de slechtste horrorfilm die ik ooit heb gezien, en dat zegt veel aangezien ik veel slechte horrorfilms heb gezien.

En het is niet grappig slecht maar droevig slecht, dus er valt zelfs niet te lachen om de slechtheid.

Het is mij een eer om deze film de verdiende score te geven.

Cijfer: 0,5

Wat een schijtfilm was dit zeg!!!!!!

avatar van AVM

AVM

Deze film deed me sterk denken, aan de Italiaanse Zombi films van eind jaren 70 begin jaren 80. Met nep ketchup bloed en Acteurs, die er als Zombi's uit moeten zien, maar veel meer ontsnapt zijn uit 1 of ander spookhuis van een locale kermis. De actie scenes, vooral het gevecht tussen de stervelingen en de Zombi's, vlakbij het huis van die kwaaie alchemist zijn prima in orde en de acteurs, die echt uitstralen help in wat voor film ben ik nou terecht gekomen, doen echt hun best iets van hun rol te maken.

avatar van sam007

sam007

house of sadness pas beter bij die schijtfilm.

avatar van Malick

Malick

Mijn eerste Uwe Boll film is een wapenfeit. Ik vond de film in de collectie van me broer en toen ik vroeg om hem te lenen kreeg ik te horen je mag hem hebben. Want die film was volgens hem wel zo slecht dat het gewoon pijn deed aan de ogen. En dat kan ik compleet beamen. Nergens lijkt de regisseur ook maar ergens moeite te doen om een goed stukje cinema te brengen. Het verhaal zuigt, acteurs rommelen maar wat aan, neem ook die überslechte stukjes uit het spel tussen door de film. Alsof hij erom doet om de slechtste regisseur ooit te worden!? Hoe verzin je een dergelijk slecht verhaal en de uitwerking ervan dan moet je toch schaamteloos te werk gaan. Op sommige momenten was het zo slecht dat ik er een lachkick van kreeg. Als bijvoorbeeld op het einde van de film de kapitein van de boot naar buiten stormt en zich laat opeten en iemand anders hem achternarent om te vragen wat die aan doen is, en de deur gewoon wagenwijd openlaat. Hoe verzin je het?! Ik ben benieuwd naar andere films van Boll hij is nog niet van me af.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Bijna zo slecht dat hij leuk is.

Maar deze is te slecht. Echt zo slecht je zal me nu flink moeten betalen om mij nog is naar deze film te laten kijken.

Dat achterlijke sega feestje in het begin van de film.

Zombies die zo'n beetje allemaal doodgaan in een soort bullit-time ofzo

De eindbaas of wat dan ook met zn cape. Ronald McDonald is minstens 10x eng.

Leuk is trouwens een filmpje op youtube waarin Uwe Boll met mensen gaat boksen die zijn films ook slecht vinden.

Erg jammer is alleen dat die Uwe Boll nog best goed kan bokse.

1* omdat het spel wel best leuk is

avatar van Macmanus

Macmanus

Uwe Boll Heerst!

Dit is zeker een slechte film en waarschijnlijk zullen we niet snel een meesterwerk aanschouwen van de beste man. Maar hilarisch is hij wel en zijn films zijn op de MST3K manier ook goed te genieten.

Op IGN.com heeft Boll een paar interviews gegeven, die echt te grappig zijn. Hij bitched op van alles en rates zijn eigen films zelfs. Te hilarisch!

Maar de films zijn dan ook redelijk slecht, grappig vooral dat de film niks voorstelt maar hij ook door bepaalde onbegrijpelijke keuzes zijn eigen films totaal belachelijk maakt. Door die Sega stukjes er aan toe te voegen en de meest belachelijke 30 sec. beelden rush ooit die daarom wel weer briljant is. Ook erg geestig is de jaws achtige scene in de zee met dreigende muziek en alles en dan gebeurt er gewoon niks! Dit zijn dingen die van een slecht b-film de ultieme b-film maakt! Waar je als filmliefhebber alleen maar respect voor kunt hebben.

Uwe gaf 2.5* uit 5 ik geef er 1.5* scheelt niet veel.

Nog een quote van Uwe over deze film; "In 20 years People Will Say This Is A Classical Movie" (met duits accent)

Prachtig figuur!

avatar van poehe

poehe

Deze film is echt ongelofelijk slecht. Hij staat dan ook met stip op nummer 1 van mijn omgedraaide top 10 Sommige films zijn zo slecht dat ze wel weer te pruimen zijn, maar deze film slaat echt alles! Het meest verschrikkelijke (en dat zegt wat bij deze film) vond ik nog die (lelijke) spel-beelden die je soms voor je kiezen krijgt. Conclusie: een legendarisch slechte film.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Even een dialoog uit de film:

- You did all this to become immortal. Why?

- To live forever!

That makes sense....

avatar van namingway24

namingway24

Zo slecht dat hij leuk wordt? Zeker weten!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

namingway24 schreef:

Zo slecht dat hij leuk wordt? Zeker weten!

Nee, deze niet.

avatar van Quentin

Quentin

LOL er is nu ook een 'funny version':

A quirky look at Uwe Boll's hit HOUSE OF THE DEAD in the spirit of

VH1's pop-up-video, with 45 minutes of never before seen footage.

avatar van ;)

;)

dit hadden ze moeten promoten als een zombie comedy.

leuk om te bekijken maar minder horror dan het bekijken van bambi.

maar moet je zeker is hebben gezien.