• 9.373.533 stemmen

Geregisseerd door: Jonathan Winfrey

Met onder meer: Victor Webster, Jennifer Spence en Richard Harmon

Plot Christmas Icetastrophe

"Destruction Reigns"

Als een meteoriet het stadje Lennox treft, veroorzaakt dat een ongekende sneeuwval en temperatuurdaling dat voor een ramp moet worden gevreesd. De lokale Charlie Ratchet werkt samen met student Alex Novak om de effecten van de meteoriet te bestuderen. Samen proberen ze een oplossing te zoeken voordat alles bevriest.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik lees wel wat jij er van vond 606 .

avatar van stinissen

Film is nog niet te vinden.

avatar van 606

Zodra ik hem zie, laat ik het weten

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Begon leuk, fris en verrassend met een opvallend goede Victor Webster, maar ook hier merkte ik dat ik me na een tijdje weer begon te vervelen. Ik zal altijd van B-films blijven houden, maar af en toe vraag ik me af waarom ik nog steeds al die moeite blijf doen... het is allemaal zo hetzelfde. Ook Christmas Icestastrophe biedt gewoon echt niets nieuws, zo jammer!

avatar van Kondoro

Kondoro

Hier heb je er al 1, HALVE TAMME..

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik zag het vanochtend al, het wordt er dus eentje om lekker over te slaan!!!

avatar van 606

Fris is het onderwerp zeker

avatar van blackwolves

blackwolves

zo films moet je gewoon kijken genieten van de speciale effecten en zo er zitten natuurlijk stukken beter films bij deze kategorie films maar ja er zijn er ook als zo vele van gemaakt water sneeuw vuur wind holliwood weet er wel wat van te maken deze hebben we weer eens de sneeuw met ook nog een favoriet uit de films waar holliwood ook al wat films heeft gemaakt de meteor en deze is dus van de partij in de film die een ware ijsramp veroorzaakt wanneer hij inslaat oke het is nu ook geen kaskraker het is simpel gewoon een van de vele uit deze kategorie van films teip maar eens op goole dat woord en je krijgt er een ganse pagina's vol je kunt het zo gek niet bedenken want ik denk dat er bijna geen enkel natuurramp is dat op onze aarde voorkomt dat hollywood er geen film van heeft gemaakt. dus ja is hij goed neen ach wat maakt het uit je moet er voor te vinden zijn en er zijn maar erg weinig mensen die zo films goed vinden of het moet er eentje zijn die sterk is in speciale effecten die beter is dan deze film gelijk the day after. dus vind je hem goed oke niet ook oke soms moeten deze films gewoon zorgen voor wat spektakel en wat speciale effecten meer dan dat niet natuurlijk meegenomen als er een goed verhaal in zit en er goed word geacteerd dan zijn deze films nog beter. ik vond hem toch niet zo slegt heb er al vele slegteren van deze films zat toch wel wat spanning in vond ik toch wel wat.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, ik houd normaal wel van B-rampenfilms, zoals ook deze is een aardige wegkijker.

Makkelijk verhaal en er gebeurd genoeg in de hele film in de vorm van ijs-stormen, wel weer hetzelfde verhaal dat een jongen en meid gezocht worden door vader, ook nog een ander stel dat een tocht door de sneeuw / ijs maakt en op zoek gaan naar een oplossing om de ijsstormen af te remmen.

Natuurlijk is het niet zo spectaculair als een overstroming / tsunami achtige rampenfilms, maar deze film over de ijstijd is best aardig gedaan en daarom 2.5 sterren omdat hij nergens verveeld.