• 9.374.495 stemmen

Cute Little Buggers (2017)

Komedie / Horror | 108 minuten

Genre: Komedie / Horror

Alternatieve titel: Cute Little Buggers 3D

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Tony Jopia

Met onder meer: Kristofer Dayne, Caroline Munro en Dani Thompson

Plot Cute Little Buggers

"Out of this world... out of control... and out to get you"

Nadat vijandige aliens een noodlanding maken op lokale landbouwgrond, krijgen de dorpelingen vermoedens wanneer tevens jonge vrouwen beginnen te verdwijnen. De dorpelingen groeperen zich rondom Melchoir en werken samen om de indringers af te weren en de rust te herstellen.

Phillis Tiller

Randy Rocksoff

PC Hitchins

Melchior Haslam

Chief Inspector George Niven

French Hitchhicker

avatar van 606

Haha, kei vette poster man

Ugh.

Jopia ... Ik kende de man nog niet en op basis van deze film had ik gedacht dat het z'n eerste projectje was. Zo voelt het ook aan, inclusief véél te lange speelduur (de versie die ik zag was 100 minuten - zeker 25 minuten te lang voor een film als deze). Maar nee, blijkbaar heeft hij al wat meer ervaring. Pijnlijk.

Cute Little Buggers is een film die eigenlijk alles op de humor gooit. De horror is meer een excuus, om een bepaalde groep kijkers aan te trekken vermoed ik. Veel moeite doet Jopia ook niet, alles oogt extreem goedkoop (alleen maar CG konijnen, 90s style), acteurs van het type 2 kopen, 3e gratis en een plotje dat steunt op één leuk ideetje, maar wel wordt uitgerokken tot 100 minuten.

Jammer genoeg is het ook niet erg grappig, de finale nekslag voor een film als deze. Erg goedkope humor, van enige timing is geen sprake en zelfs het basisidee is niet echt origineel. Wie hoopte op een nieuwe Peter Jackson komt bedrogen uit, dit is gewoon een povere regisseur die z'n onkunde probeert te maskeren met een poging tot bewust wansmaak.