Sharknado 3: Oh Hell No! (2015)
Genre: Horror / Sciencefiction
Geregisseerd door: Anthony C. Ferrante
Met onder meer: Ian Ziering, Tara Reid en Bo Derek
Bekijk via Videoland
Plot Sharknado 3: Oh Hell No!
Wanneer Fin en April naar Florida op vakantie gaan, ontstaat er door een extreem sterke wind en veel regen een tornado gevuld met haaien. Als de tornado Florida verwoest en richting Washington D.C. trekt, is het wederom aan Fin en April om de 'sharknado' te stoppen.
Fin Shepard
May Wexler
Jess
Brian Jones
Donkerwoud
Stiekem kijk ik er toch elke keer een beetje naar uit. Er zijn weinig films die zo consequent de verwachtingen waar weten te maken.
tattoobob
Hahahaha.....nee aan dit soort films zal ik mijn kostbare vrije tijd nooit en te nimmer verspillen.
Kansloos dit !!!!!!
Shinobi
Verschijnt dus op 22 juli. In ieder geval weer met Cassie Scerbo die haar terugkeer maakt als Nova.
Dat is dan min of meer precies een jaar geleden na het uitkomen van Sharknado 2 (ik meen 1 augustus vorig jaar). Men pakt ook uit qua cast met o.a. Bo Derek, David Hasselhoff en eyecatcher Cassie Scerbo
Ook zit er volume in, in de vorm van de inmiddels rijpe rondborstige Cindy Margolis. Ik zal hem in ieder geval weer bekijken, want de vorige twee delen vond ik leuk en vooral vermakelijk.
jarno1975 (moderator series)
Op 23 juli om 23.00u te zien op de Nederlandse Syfy.
Filmio.nl » Blog Archive » Cult hit ‘Sharknado 3: Oh Hell No!’ op Syfy
Ik verheug me er stiekem een beetje op. Vond deel 1 en 2 ondanks dat ze vreselijk slecht waren erg vermakelijk.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Mega Shark reeks is dit gelukkig een reeks die zichzelf echt 0,0 serieus neemt en vooral zo belachelijk en grappig mogelijk over probeert te komen.
lars-pixar
Als dit in de bioscoop gaat draaien dan ben ik aanwezig, haha
Donkerwoud
Ergens lijkt het mij ook wel geestig als ze hier een jaarlijks event van maken. Dat we straks 20 Sharknado-delen op de teller hebben staan. Natuurlijk met geflipte cross-overs om de originaliteit erin te houden.
Sharknado 3: Oh Hell No! Official Extended Trailer (2015) - Sci-Fi Action Comedy HD - YouTube
Nieuwe trailer. Dit moet toch wel heerlijk slecht en leuk worden.
Richard_Voorhees
Volgens imdb is deze in Nederland vanaf 23 juli te zien (zal wel als je dat syfy kanaal in je pakket hebt zitten). Verder staat de (Duitse) DVD release op 22 augustus: Sharknado 3: Oh Hell No! (TV Movie 2015) - Release Info - IMDb
Volgens "the Hoff" gaat dit de slechtste film worden die je ooit hebt gezien.
Link.
jarno1975 (moderator series)
Richard_Voorhees Zoals al gemeld
Op 23 juli om 23.00u te zien op de Nederlandse Syfy.
Filmio.nl » Blog Archive » Cult hit ‘Sharknado 3: Oh Hell No!’ op Syfy
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
23 juli! Zit ik op de Parade Utrecht, maar de harddisk-recorder staat bij deze ingesteld.
Sharknado 3 brengt precies waar ik op hoopte: complete bullshit en heel veel humor. De producers van deze reeks snappen ieder geval dat dit soort rommel alleen leuk is als je jezelf totaal niet serieus neemt, want als we op acteerwerk en effecten letten, dan zou dit echt hopeloos scoren. Maar goed, ze snappen het dus. De film begint en eindigt totaal geschift en er is sowieso weinig ruimte voor rustige momenten, wat positief te noemen valt. Erg genoten van de onzin bij het Witte Huis, het pretpark en in de ruimte. Ian Ziering is geen geweldige acteur, maar hij heeft wel duidelijk zin om een leuke rol te spelen. Hij gaat de haaien weer lekker te lijf met al zijn wapens, maar vooral met de kettingzaag.
De film valt na een uurtje wel even stil, maar eindigt gelukkig leuk genoeg. Creatief ook dat de kijkers mogen bepalen of Tara Reid de slotseconden overleeft en mag opdraven bij deel 4
Wat mij betreft een ja, want hoe beroerd ze ook acteert, ze hoort wel bij deze franchise. Dat vierde deel mag van mij ook snel komen. Ik vind het best knap dat ieder deel een beetje leuker wordt. Ik gaf deel 1 een 2*, daarna deel 2 een 2,5* en deze derde film krijgt gewoon een voldoende: 3*. Stiekem twijfel ik zelfs of er nog een halfje bij zou moeten komen.
namingway24
Een hoog "America, fuck yeah"-gehalte, verpakt in een reclame voor Universal Studios, met humor die niet om te lachen is en actie die dodelijk saai is.
Bovendien met acteurs die er alleen zijn voor een loonstrookje, en een leading man die lachwekkende monologen afsteekt over zijn heldendaden, die hij natuurlijk alleen maar doet vanwege zijn familie. Een kitscherige, flauwe film als Sharknado 3 is een foute plaats om neppe sympathieën op te wekken.
En natuurlijk die foeilelijke Asylum look. Het lijkt bijna een verplichting om de actie zo onduidelijk mogelijk in beeld te brengen, en de CG lekker onaf te laten. Weer krijgen we haaien om onze oren, en naar wat lijkt tientallen mensen die gegrepen worden door een haai, met de geringste impact; letterlijk iedereen die minder heeft dan een hoofdrol gaat er aan.
En waar kunnen we nog heen in een derde film over haaientornado's? Welja, we gaan de ruimte in! Lachwekkender dan deze scènes kan het niet worden, met bordkartonnen sets en totaal onovertuigende green screen. Maar niet getreurd, we hebben een cameo van David Hasselhoff! Ik moet toegeven dat ik de man wel kan verdragen, maar hier is zijn rol niet leuk, heeft hij geen leuke oneliners, en geen leuke scènes.
Voor de rest nog wat gastrollen, waaronder Frankie Muniz, die blijkbaar heeft besloten zijn acteerkunsten sinds Malcolm in the Middle maar niet verder te ontwikkelen. Bo Derek is een wandelende plastic pop, en de terugkerende Cassie Scerbo is ook stierlijk vervelend met haar post shark trauma. Zelfs het moment waarin ze samen met Ziering uit het water verrijst in niets meer dan een topje en een kanten onderbroekje kan haar optreden niet redden.
En dan heb je nog Tara Reid. Punt.
Slecht kan af en toe best leuk zijn, maar slecht, lelijk en saai, dat is voor een film een doodzonde. Ach, zolang ze ze blijven maken zal ik mijn nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, dus op naar volgend jaar en de volgende oude vertrouwde halve ster. Net als vandaag.
Richard_Voorhees
Tjah, misschien ben ik de enige van de gebruikers die deze tot op heden bekeken heeft die dit vind, maar ik vind het met dit derde deel wel welletjes geweest. Zo vind ik de beginscene in het witte huis net iets te overdreven en ongeloofwaardig. Werkelijk uit ieder hoek en gat verschijnt er wel een haai en ondanks dat de makers dit uiteraard expres deden, vond ik het net iet te over-the-top.
Verder is het jammer dat ze alle leuke personages zo relatief weinig speeltijd gunnen. Ok, het blijft wel geinig om Ziering aan het werk te zien, vooral tijdens de flauwe knipoog naar Star Wars, maar the Hoff had er van mij nog wel iets meer in mogen zitten en ook het personage van Frankie Muniz leek mij wel een toffe toevoeging aan de huidige cast. Goed, Hasselhoff krijgt tegen het einde dan nog wel zijn kans om op zijn manier te schitteren. Haha, het foute charisma van deze man blijft werken.
De special "shark" effects beginnen wat aan te voelen als "meer van hetzelfde", alleen het einde waarbij men haaien in de ruimte introduceert en waarbij Ziering en Reid in een soort Jaws verdwijnen sprongen er nog wat uit.
Men houd op het einde een luik open voor een vierde deel en men vraagt zelfs om wat publieksparticipatie door de vraag of Reid's karakter het mag overleven of niet, maar ik begin een beetje "Sharknado moeheid" te krijgen en weet daarom niet of ik door zal gaan met het kijken van deze reeks.
mikey
Richard_Voorhees
dat had ik al na 10 minuten bij deel 1.
Dat kan ik me enigszins voorstellen. Waarom ik het dan nog 3 films blijf kijken? Tjah, ik heb nou eenmaal wansmaak en kan het mede daardoor vaak niet laten.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
De proloog was zó zelfbewust dat het echt heel erg irritant werd en ik het ergste ging vrezen, maar die luchtige toon bleek toch iets wat de vorige films misten. Lastig, lijkt me, als makers: ben je té grappig dan wordt het overdreven, en neem je de film te serieus dan is het ook niet goed. Ik had gelezen dat de makers precies wisten waar ze mee bezig waren - pulp maken - en dat is overduidelijk te zien, soms iets té duidelijk met al te nadrukkelijke scenes maar toch... Het was in orde.
Haaien in de ruimte, haaien in het irritant dik gesponsorde Universal Studio's (al die achtbanen) en haaien op een racebaan (leuke setpiece!): het komt allemaal voorbij, het ene nog bespottelijker dan het andere, en lag het nou aan mij of zag ik een dikke knipoog naar Armageddon? Het draaft soms té ver door, maar het is wel pulp van de bovenste plank (Ian Ziering en die dame die halfnaakt boven het water uitkomen - goud!) en dat heeft toch wel wat. Ian Ziering trouwens, vreselijke non-acteur en laat hem please please please nooit meer in een film spelen want acteren kan hij écht niet.
3,0* met zoals altijd een half puntje erbij omdat ik een zwak heb voor The Asylum.
Omdat ik "Sharknado 3" afgelopen donderdagavond (de premièredag) had opgenomen (sowieso werd hij ook pas laat uitgezonden, om 23:00, maar dan kan ik ook tenminste de vervelende reclameblokken overslaan), heb ik hem gisternacht (ik ben er overigens bij in slaap gedommeld
, wel toen op "stop" gezet) pas bekeken. Persoonlijk vond ik dit deel het minste deel, want ik heb relatief weinig echt moeten lachen (wel nog best vaak glimlachen) en ik vond persoonlijk dit deel ook wat over de top (met name het gedeelte in de ruimte, wat wel leuk was). Dat heeft misschien ook te maken dat het leuke er nu misschien wel een beetje vanaf is, maar ook de haaien kills waren minder (wel volop in de eerste 10 minuten met o.a. een gouden kettingzaag, machinegeweren en een granaat) en hadden minder de aandacht.
Slecht is deze film zeker niet (wel de inleiding met de Amerikaanse president in het "Witte Huis", vond ik minder t.o.v. het vorige deel met de geweldige passagiersvliegtuig inleiding), want er vallen nog genoeg leuke situaties te beleven en de vaart in het verhaal is ook nog steeds enorm hoog en het is ook leuk dat een aantal bekende vroegere acteurs en actrices hun intrede maken in deze film. Met name de rol van David Hasselhoff (als de vader van Fin Shepard) was leuk, hoewel hij wel pas laat in het verhaal voorkomt. De rol van Bo Derek (als de moeder van May Wexler) was daarentegen tenenkromend slecht en ze ziet er tegenwoordig ook niet meer uit (haar gezicht was net van plastic en dat heeft natuurlijk te maken met de vele cosmetische ingrepen die haar zeker niet goed hebben gedaan). Je mag gerust zeggen dat Bo Derek is verandert van een "babe" naar een "draak" van vrouw qua uiterlijk. Ook de wat minder bekende voormalige tienerster Frankie Muniz heeft een rolletje (als een soort van wetenschapper) in het verhaal. De wijze waarop hij uit het verhaal gaat (hij wordt letterlijk geamputeerd door haaien van zijn armen en benen), was overigens geweldig.
Het lijkt er wel op dat men voor de Sharknado's films een steeds groter budget krijgt, want ik vind persoonlijk de films er steeds professioneler uitzien. Dat geldt met name voor de locaties (het pretpark van "Universal Studios" werd regelmatig fraai inbeeld gebracht) en natuurlijk ook voor de cast. Helaas blijven de special effecten wel achter, want die zien er nog steeds beroerd en erg nep uit (dat blijft natuurlijk wel de charme van dit soort films). Van de bekende cast deed met name hoofdrolspeler Ian Ziering (in de rol van Fin Shepard) het weer leuk en dat geldt zeker ook voor de fraaie Cassie Scerbo (in de rol van Nova Clarke, die ook al in het eerste deel meespeelde), die er nu ook heel sexy en schaars gekleed bij loopt (mooie rondingen heeft ze o.a. en dat geldt zowel voor haar voorgevel als haar achterwerk die in een scene, na de crash van de straaljager, prominent in beeld werd gebracht).
Hoewel het laatste gedeelte van het verhaal (wat zich dan afspeelt in de ruimte) totaal over de top is en misschien ook wel belachelijk is, was het wel leuk gedaan en voegde het ook weer iets nieuws toe. Dat gedeelte was misschien ook wel het leukste gedeelte van het verhaal en daarin heeft David Hasselhoff ook een prominente rol. Hij roept zelfs op een gegeven moment "Sharks in space", wat misschien wel eens een bekende filmquote zou kunnen worden. Het teruggaan naar de aarde via de haaien vond ik overigens wel hilarisch en ook het moment dat de geboren baby (in de haai) van Fin Shepard en April Wexler uit de haai komt
De film is dan bijna afgelopen en eindigt min of meer met een open einde waarbij je niet weet of Tara Reid het zal gaan overleven. Meer duidelijk hierover zal er zijn bij een eventueel vierde deel van "Sharknado".
Ondanks dat ik me met dit deel iets minder vermaakt heb dan de vorige twee delen, blijft dit vervolg natuurlijk nog steeds vermakelijk om naar te kijken en daarom zeg ik ook gewoon "op naar het vierde deel in 2016".
P.S. schijnbaar hebben ook de ex playboy bunnies Kendra Wilkinson en Holly Madison meegespeeld in deze film, maar ze zijn me eerlijk gezegd geheel ontgaan.
Lefgozer
Ik vond dit denk ik nog wel het leukste deel uit de Sharknado franchise. Zoals elk deel weer moeilijk om er een waardering aan vast te hangen.
Als mensen toch gaan roepen wie ze hebben gespot in bijrolletjes. Ik heb Mark Cuban (eigenaar Dallas Mavericks) nog gezien als The President en Chris "Y2J" Jericho (WWE) gespot als bediende van de achtbaan.
Donkerwoud
Voor mij begint de spreekwoordelijke koek op te raken. De vele knipogen naar bekende franchises en cameo's van B-sterren zijn nog wel enigszins vermakelijk, maar het lijkt alsof ze de eigenlijke sharknado steeds meer op de achtergrond plaatsen voor saai gedoe eromheen. In die zin wordt de vaart er te vaak uitgehaald voor filler om maar iets te hebben om de volledige negentig minuten mee vol te krijgen. Gelukkig zijn de krankzinnige gore en crappy creature effects onverminderd vermakelijk genoeg om deze volstrekte idioterie te dragen.
tattoobob
Vanaf oktober te koop op dvd
Je kan ook gewoon een bierfiltje gebruiken hoor
ipman-99
"Oh Hell No." ...
" !!!
Alweer het 3-de deel !!! Emoji!!! 'Sharknado 3: Oh Hell No' is 'alweer' het 3-de deel
in deze 'pulp' franchise.
The Asylum (studio voor low budget) heeft ze inderdaad al beter gemaakt ...,
maar prima entertainment vervoer is dit zeker en vast !
Heerlijk fout allemaal ..., van zotte personages tot duidelijk getrukeerde 'effecten' !
De cast met 'opnieuw' Ian Ziering en Tara Reid zijn uiteraard de 'bekendste' namen
in de cast. Weet wat je op 'voorhand' kan verwachten en je zal en kan er van
genieten.
john mcclane 2
Zoveel humor,,,,,zoveel pulp,zelfspot .over the top,achterlijk .
Je zou hem bijna een dikke voldoende geven.
Maar pulp blijft pulp.cult lijkt me ver gezocht .
Maar verstand op - 3 en lachen maar.ja hoor.
missl
Deel 1 en 2 waren bijzonder slecht maar wel vermakelijk. Ik vind dat deel 3 zichzelf te serieus neemt, het tracht te veel een goed verhaal te zijn. En dat moet je bij deze films niet doen, zodra je jezelf te serieus gaat nemen is de grap weg.

The Last Sharknado: It's about Time

Tremors 5: Bloodlines
Actie / Horror, 2015

Children of the Corn III: Urban Harvest
Horror / Thriller, 1995
floridanasatornadovervolgruimtebloedvergietenhaaiattractieparkspace shuttleuniversal studiosorlando florida