Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 8 september 2016
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Blood Father
"They left him no choice.."
Nadat de 16-jarige Lydia (Erin Moriarty) door haar vriendje, een drugsbaron, erin geluisd wordt voor het stelen van een fortuin aan drugsgeld, slaat ze op de vlucht. Ze kan nog maar bij één persoon terecht: haar vader John Link (Mel Gibson), een eeuwige loser die een dronkaard, drugsverslaafde, bendelid en ex-gevangene is geweest. Hij is echter vastberaden om zijn kleine meisje te beschermen en voor één keer in zijn leven het juiste te doen...
John Link
Cherise
Arturo Rios
Sheila
Joker
Zijn ze al wel begonnen met filmen ? aangezien er na Blood Father weer een film staat voor deze regisseur. Er is zelfs nog geen poster te vinden.
Behalve deze
En de dochter moet volgens deze site 16 zijn ipv 18
Eerste beeltenissen 'Blood Father' met een ruige Mel Gibson - FilmTotaal filmnieuws
DiDa
Eerste trailer 'Blood Father' met Mel Gibson - Video op FilmTotaal
Lachen zeg! Deze ga ik wel kijken. Gibson blijft echt zo cool als actieheld.
schram101
Lachen zeg! Deze ga ik wel kijken. Gibson blijft echt zo cool als actieheld.
Eens! Gibson is enorm cool. Jammer dat we na Get the Gringo hier zo lang op moesten wachten.
Vanaf 8 september in de bioscoop (Splendid Film)
NL trailer geplaatst
Leland Palmer
Verschrikkelijke poster. Gibson z'n markante kop vol gas gephotoshopped. Werkelijk.
Ik heb trouwens veel zin in deze prent. Mel blijft een held!
Jomo
Net gekeken, kijkt lekker weg... ik dacht: Oh nee hè? Hebben ze Mel weer opgegraven?! Maar het viel mee!
Jazzthieve
Leuke film, Gibson zet een sterke rol neer.
John Milton
Gekke Mel. Toen ik hem weer zag in een rol als deze, wist ik opeens weer hoe leuk ik het toch vind om die man aan het werk te zien. Blood Father is nergens echt opzienbarend, en op veel fronten vrij standaard. Wellicht onderscheidt de film zicht een beetje van de concurrentie door de rauwheid en niet PG-13 zijn, de fucks vliegen in elk geval lustig in het rond. Het is met name Gibson die toch een redelijk intense performance aflevert voor een actiefilm als deze, die de film boven het zesje uit laat stijgen.
yesplease
Bekend thema, nergens opzienbarend.
Was het niet John Oliver die zei: "In alle Mel Gibson films wordt Mel Gibson op vreselijke wijze gemarteld, en dat is het enige goede aan zijn films". Welnu, dit goede element ontbreekt hier.
Antonev
Prima actie film met een redelijk simpel, doch solide, verhaal er achter. Boeiend, vermakelijk, hard en spannend. Gibson levert hier gewoon prima werk af!
max cady
Het leek er toch op dat dit zo'n ouderwetse lekkere rauwe actie/roadmovie film ging worden met Mel Gibson. Nou.. Niet echt. De film is het kijken echt wel waard maar dat komt hoofdzakelijk door Mel die weer eens in "zo'n film" speelt. Heerlijk! Het verhaal is jammer genoeg flinterdun, het acteren van zijn dochter is bij vlagen erg irritant en om de 2 zinnen fuck roepen .. tja .. Ik zou zeggen kijk Demolition voor uitleg hierover .. Dit had zo gemakkelijk een 4 of zelfs 4,5 sterren film kunnen worden. Nu blijft het bij 3,5
Kondoro
Blood Father
Blood Father is een erg fijne Actie / Thriller film met voornamelijk Mel Gibson als de grote held. Oeh, wat ziet Mel er lekker rauwig uit met zo'n baard, daar heeft hij en kan hij zeker erg sterke rollen mee neerzetten. Tof. Toch is de film-trailer van Blood Father erg verraderlijk. De film begint heel erg traag waarna de film na zo'n dertig minuten echt lekker op gang begint te komen, dat is soms wel erg jammer maar toch heb ik me uitstekend vermaakt met Blood Father en is hij gelukkig met zijn lengte niet te lang waardoor de film goed te kijken valt. Zou hij langer duren dan zou de verveling snel aanhaken aangezien het verhaal niet echt iets nieuws te bieden heeft.
Je kunt duidelijk zeggen dat de trailer erg veel verraad van de film. De trailer brengt bijna alle actie beelden naar buiten die de film beheert en dat is toch wel zonde. Ook is de film bij lange na niet zo actie-vol als de trailer doet zeggen. We zijn meer bezig met het onderzoeken naar de cartel mensen dan dat ze daadwerkelijk mensen dood krijgen, op het eind begint het pas een beetje actie-vol te worden. De film heeft een redelijke spanning maar het maakt je niet echt bang, daar is hij veel te lief voor.
Het verhaal was redelijk. De dochter van Mel zit in een benauwde situatie. Ze schiet een kartel leider neer waardoor er een jacht ontstaat op haar. Een maal aan het vluchten schakelt ze de hulp in van Mel. Een oude bajesklant die onder andere ook nog dronkaard, drugsverslaafde, bendelid is geweest. Hij haalt haar op wanneer de eerste confrontatie ontstaat met het kartel. Na het gevecht gaan de twee op vlucht en komen uit bij een motel waar de politie hun op het spoor is. Wanneer de agenten bij hun eerdere kamer kwamen schoot een Sicario hun dood. Een kartel soldaat. Die op pad is om hun te vermoorden. Na nog wat gevlucht krijgt Mel informatie uit de gevangenis die er voor zorgen dat hij alles weet over de ondode Kartel baas. Want die blijkt nog op beiden benen te lopen. Na een groot gevecht en Mel's dood eindigt de film
Voeg bij het verhaal een doorsnee Hollywood concept en daar staat Blood Father. Een film die mijn verwachtingen een beetje heeft verlaten maar toch een film wat goed te bekijken is, een lekker filmpje om de zondag middag door te komen.
Corcicus
De onnozele dochter acteert inderdaad niet goed, maar wat heerlijk om de oude mannen nog eens in actie te zien. Mel Gibson schittert zoals weleer en de actie spettert van het scherm. Puike film!
Gerlof1378
Best wel een ok film, Mel speelt aardig als vader die zijn dochter helpt/red vindt wel dat de film te kort was 88 minuten met aftiteling. Voor de rest een standaard thriller film, niets meer niets minder vindt deze film samen met Get The Gringo uit 2012 zijn beter films van nu.
Pazmaster
Leuk filmpje, weliswaar wel met een vrij standaard en simpel verhaaltje maar de leuke cast maakt dat ruimschoots goed. Door de lekkere actie verveeld het niet en het ziet er ook goed uit wat de speciale effecten betreft. Best vermakelijk dus en genoeg voor een voldoende.
Altijd leuk om weer een teken van leven te zien van Mel Gibson, al is dit aktiewerkje uiteindelijk beneden peil. Aan Gibson ligt het niet, die is vooral in het begin van de film (met woeste baard) uitstekend op dreef. Helaas gaat de baard er halverwege af en blijkt gladgeschoren Mel een stuk minder imposant en overtuigend. Het ligt echter vooral aan het script, dat gaandeweg steeds vlakker en onwaarschijnlijker wordt, alsmede nogal misplaatst melodramatisch.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Eye in the Sky
Drama / Thriller, 2015

Deepwater Horizon
Drama / Actie, 2016
trailer parkouder-kindrelatiedrugsdealeronafhankelijke filmop de vluchttienermeisjewoestijnfamily reunionalcoholischex-gevangenetattoo artist mexican cartelbrutal violencebiker gang