• 9.370.277 stemmen

The Trip (2002)

Geregisseerd door: Miles Swain

Met onder meer: Larry Sullivan, Steve Braun en Alexis Arquette

Plot The Trip

19-jarige Tommy, een activist voor rechten van homoseksuelen en 24-jarige Alan ontmoeten elkaar in 1973. Ondanks hun grote verschillen krijgen ze een relatie. In 1977 wordt een anti-homo boek dat Alan jaren eerder schreef opeens onverwachts nog uitgebracht en Tommy's geloofwaardigheid (hij is nu een bekend activist) daalt naar een dieptepunt. Zeven jaar later probeert Alan de zaken weer op orde te krijgen, inclusief een ontmoeting met Tommy.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Tommy Ballenger

Mary Oakley

Peter Baxter

Ted Oakley

OutLoud Receptionist

avatar van ags50

ags50

Geen hoogvlieger, maar wel gemakkelijk om te bekijken. De roerige jaren 70 waarin voor en tegen alles werd gedemonstreerd. Leuk voor degenen die zich de anti-homo acties van Anity Bryant nog kunnen herinneren. Dan de 80-er jaren met het bekend worden van AIDS. Over het algemeen redelijk komische film hoewel ik liever een ander einde had gezien.

avatar van alec

alec

Prachtige film. Mooi tijdsbeeld van de jaren 70 (hoewel ik het niet werkelijk bewust heb meegemaakt). De 2 hoofdrolspelers spetteren van het scherm en Jill St. John zorgt voor de komische noot. Voor een ieder een vrij toegankelijke film.

Een *4

avatar van gauke

gauke

Een zo nu en dan komisch, maar altijd oprecht liefdesverhaal, eindigend in een tragedie, spelend in de jaren 70 en 80. Deze tijd wordt bijzonder treffend en gedetailleerd in beeld gebracht. Geweldig geacteerd en een vakkundig plot. Warm aanbevolen!