• 9.378.048 stemmen

Geregisseerd door: Michael Bafaro

Met onder meer: Anna Hutchison, Andrea Whitburn en Jennifer Koenig

Plot Wrecker

"You Stop You Die"

Emily en Lesley zijn elkaars beste vriendinnen. Ze besluiten met de auto op pad te gaan om een muziekfestival in de woestijn te bezoeken. Emily 'leent' hiervoor de Mustang GT van haar vriend. Maar dan raken ze verwikkeld in een dodelijk kat- en muisspel met een psychopathische vrachtwagenbestuurder.

avatar van mca22

mca22

Gisteren erop gewaagd en gekeken en wat heb ik een spijt dat ik dat heb gedaan!

Dit is echt een oersaaie,domme en irritante film!

Contant beeld shots naar de speedometer van de 5ltr sportwagen die maar niet vooruit wil!

Twee super irritante actrices,die in hun sportwagen achter een truck rijden en maar blijven klagen (terwijl ze met even gas geven de truck zo kwijt kunnen raken)

De twee actrices waren zo irritant,dat ik hoopte dat ze in de film een gruwelijke dood zouden sterven!

Ik kan ze wel even doorgaan maar deze film was echt über waardeloos!

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Ik dacht van te voren hierbij te maken te hebben met een Joyride achtig jatwerk, maar het is gewoon duidelijk Duel waar deze slechte thriller op gebaseerd is. Letterlijk komen enkele stukken voorbij uit de debuutfilm van Steven Spielberg. Zoals de scene in dat restaurant, het bellen in een phonebooth en ook zonder enig twijfel het einde . De gehele film is eigenlijk zelfs niet eens spannend en biedt geen enkele vernieuwing of maar een hoogwaardige scene.