• 9.374.070 stemmen

Geregisseerd door: Tom Sands

Met onder meer: Mark Drake, Sophie Barker en Rosie Akerman

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Backtrack

"Be Sure Your Sins Will Find You Out"

Ralph is een 26-jarige journalist met een rustig leven, totdat hij een steeds terugkerende droom in het Duits krijgt. Met de hulp van zijn vriendin Claudia kan hij erachter komen dat hij in een vorig leven een nazi-commando was. Om meer over zijn vorige leven te weten te komen gaat hij met Claudia en twee andere vrienden kamperen in het gebied waar hij vroeger gelegerd was. Het verleden dat hij probeert te doorgronden begint hen echter te stalken. Een verschrikkelijke kracht wil hen straffen voor misdaden van 70 jaar geleden.

The Old Man

Ralph Lowe

Andrea Carver

Claudia Werner

Lucas Burke

Jon the barman

Arthur Smith

Slowchat verwijderd. Svp alleen een bericht posten als je daadwerkelijk iets te melden hebt over de film.

avatar van 606

Weet niet wat ik aan moet met deze film, ene kant ben ik nieuwsgierig en aan de andere kant bang dat het niks gaat worden.