• 9.371.676 stemmen

Beach Blanket Bingo (1965)

Komedie / Muziek | 98 minuten

Genre: Komedie / Muziek

Geregisseerd door: William Asher

Met onder meer: Frankie Avalon, Annette Funicello en Deborah Walley

Plot Beach Blanket Bingo

"It's the game that separates the girls and the boys...into groups of two!"

Naast surfen, feesten en het zingen van melige liedjes, hebben Frankie en zijn bende tijd om mee te dingen in een wedstrijdje parachutespringen en redden ondertussen ook nog even een zeemeermin uit de klauwen van een gemene motorbende.

avatar van lindastuurman

lindastuurman

Leuk, Good Morning Vietnam heeft een scene waarin een scene uit deze film wordt vertoond. Zit ik meteen opgescheept met de theme van Beach Blanket Bingo

Film heb ik dus niet gezien....(uiteraard zou ik er bijna achteraan willen zetten )

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Hairspray op het strand!

avatar van stinissen

Ook nog met een hele jonge Linda Evans.

avatar van Theunissen

Komedies was duidelijk iets waar je in de jaren 60 niet trots over hoefde te zijn. Deze flauwe, melige en ook achterlijke bedoeling is daar weer een duidelijk voorbeeld van. Het verhaal is zo flauw als maar wat en hetzelfde geldt voor de humor (zat er eigenlijk wel humor in ) en de achterlijke mierzoete muziek. Visueel ziet het er wel allemaal kleurrijk uit en het was ook leuk om een jonge Linda Evans (vooral bekend van de serie "Dynasty") te zien. Deze meuk heb ik overigens gezien op de zender "MGM".