• 9.373.530 stemmen

Genre: Drama / Roadmovie

Geregisseerd door: Kevin Connolly

Met onder meer: Isabelle Fuhrman, Liana Liberato en Jessica Alba

Plot Dear Eleanor

"2 girls. 3,000 miles. They're on the road to adventure."

1962, Cubacrisis. Twee tienermeisjes, Max en Ellie, proberen aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Ze springen in de auto en beginnen aan een reis door het land om de echtgenote van de voormalige president te vinden, Eleanor Roosevelt.

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Ontzettend lieve roadmovie.

avatar van sjeng59

sjeng59

boring.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matige roadmovie over 2 tienermeisjes die naar New York reizen om Eleanor Roosevelt te bezoeken. Er wordt best redelijk gespeeld maar het verhaal is niet zo heel erg boeiend, het is te lieflijk en te braaf. Er zitten hier en daar wel wat grappige momenten in maar helaas niet genoeg, bovendien vond ik het iets te meisjesachtig en valt het nauwelijks serieus te nemen.

avatar van 606

Het is een hele lieve film

avatar van Waku

Waku

Leuke jeugd roadmovie met een heerlijk jaren 60 sfeertje en dito soundtrack.

Het is wel simpeltjes maar er hangt een positieve vibe rondom deze film.

Hoogtepunt voor mij was wel de heerlijke Jessica Alba in haar striptease act.

3*/3.5*.

avatar van Daan258

Daan258

Mwah, een redelijke wegkijker maar verder ook echt niet bijzonder.

Het verbaasd me trouwens wel dat de film nog zo weinig stemmen heeft aangezien de film nog wel een behoorlijke cast heeft. Vooral tof om Isabelle Fuhrman weer is in een film te zien spelen, volgens mij heb ik haar voor het laatst gezien in Oprhan. Best jammer dat ze nog vrij weinig te zien is want het is zeker geen slechte actrice.

Maar helaas vond ik het verder niet al te boeiend.

Leuk om een x gezien te hebben maar ook snel weer vergeten.

avatar van BBarbie

BBarbie

Deze luchtige road movie heeft zo z’n grappige momenten, maar er blijft niet veel van hangen. Daarvoor is het verhaaltje veel te dun en zijn de grappen te flauw. Jessica Alba wordt er nog bijgesleept om de film enig cachet te geven, maar ook dat stelt niet veel voor.