• 9.200.851 stemmen

Geregisseerd door: Chris McCoy

Met onder meer: Zoey Deutch, Nicholas Braun en Ashley Judd

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Good Kids

"Get ready for the summer of yes"

De film volgt vier overijverige middelbare scholieren van Cape Cod tijdens de zomer na het afstuderen. Ze realiseren zich dat ze iets gemist hebben door altijd het beste jongetje van de klas te zijn. Ze besluiten zichzelf opnieuw te ontdekken wanneer de toeristen naar de stad komen om te feesten.

logo tmdbimage

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Misschien hebben de regiseurs van de vier orginele american pie's deze geproduced, en executive produced toch maakt het Good Kids niet tot een degelijke comedy.

Ok zaten hier en daar leuke dingen in zoals: Braun die met al de milfs gaat slapen voor geld, en het personage Lion op de LSD was wel lachen, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

2,0

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Ik vond het een leuke comedy met weinig op aan te merken een leuke wegkijker

avatar van BBarbie

BBarbie

Zoveelste highschool film die probeert grappig te zijn, maar daar meestentijds niet in slaagt. Zeker niet de minste in dit genre, maar verheffend is het allemaal niet.

Dat Ashley Judd zich inmiddels leent voor een bijrolletje in dit soort films, is allicht tekenend voor haar carrière die zich meer en meer richt op haar politieke activiteiten, i.h.b. vrouwenrechten.

avatar van Phantasm

Phantasm

Erg flauwe komedie waarin weinig lol valt te beleven.

avatar van Noodless

Noodless

Aardige komedie die het niet zo moet hebben van grappen, maar meer van de grappige situaties waarin vooral Braun en Lion terecht komen. Niet dat deze nu echt komisch zijn, maar wel vermakelijk. Ashley Judd speelt een bijrolletje als een tennisster die Braun verleidt waardoor ook andere milfs interesse krijgen. Best wel grappig de verschillende scènes die dan volgen. 6/10

avatar van sperwer 27

sperwer 27

(Gezien op 05/06/2020)

Leuk gegeven. Na gedane studie aan de Hogeschool even alle remmen losgooien. Het leverde een amusante komedie op zonder meer. De 'kids' maakten er het beste van. Het beste predicaat voor deze komedie is: zorgeloos amusement met een lesje. De film heeft me wel opgemonterd.

Geef er niet meer dan drie sterren voor.