menu

Chuan Lu

mijn gemiddelde
3,56 (274)
274 stemmen

Geboren:
8 februari 1971 (47 jaar)
Xinjiang (China)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 274 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,56 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

  • 2,14 (11)
    Xun Qiang (2002)
    Alternatieve titel: The Missing Gun
  • 3,60 (50)
    Kekexili (2004)
    Alternatieve titel: Kekexili: Mountain Patrol
  • 3,70 (188)
    Nanjing! Nanjing! (2009)
    Alternatieve titel: City of Life and Death
  • 2,67 (6)
    Wang De Cheng Yan (2012)
    Alternatieve titel: The Last Supper
  • 3,17 (3)
    Jiu Ceng Yao Ta (2015)
    Alternatieve titel: Chronicles of the Ghostly Tribe 
  • 3,12 (16)
    Born in China (2016)
    Alternatieve titel: Wo Men Dan Sheng Zai Zhong Guo