menu
Volg jij MovieMeter al op Facebook?
Mis niets over je favoriete films en blijf op de hoogte van de nieuwste releases op onder andere Netflix.
MovieMeter op Facebook

Chuan Lu

mijn gemiddelde
3,56 (286)
286 stemmen

Geboren:
8 februari 1971 (48 jaar)
Xinjiang (China)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 286 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,56 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

  • 2,14 (11)
    Xun Qiang (2002)
    Alternatieve titel: The Missing Gun
  • 3,59 (51)
    Kekexili (2004)
    Alternatieve titel: Kekexili: Mountain Patrol
  • 3,71 (195)
    Nanjing! Nanjing! (2009)
    Alternatieve titel: City of Life and Death
  • 2,67 (6)
    Wang De Cheng Yan (2012)
    Alternatieve titel: The Last Supper
  • 3,17 (3)
    Jiu Ceng Yao Ta (2015)
    Alternatieve titel: Chronicles of the Ghostly Tribe 
  • 3,18 (20)
    Born in China (2016)
    Alternatieve titel: Wo Men Dan Sheng Zai Zhong Guo