menu

Chris Buck

mijn gemiddelde
3,23 (4292)
4292 stemmen

Geboren:
25 oktober 1960 (60 jaar)
Wichita (Verenigde Staten)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4292 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,23 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

  • 3,29 (1305)
    Tarzan (1999)
  • 3,15 (1004)
    Surf's Up (2007)
    Alternatieve titel: Surf's Up: Een Oceanimatiefilm
  • 3,27 (1614)
    Frozen (2013)
  • 2,33 (3)
    Frozen Fever (2015)  KORT
  • 3,08 (366)
    Frozen II (2019)
    Alternatieve titel: Frozen 2