?

Frantisek Vlácil

mijn gemiddelde
3,71
107 stemmen

Geboren:
19 februari 1924
Cieszyn (Polen)

Overleden:
28 januari 1999 (74 jaar)
Praag (Tsjechië)

Er staan 15 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 107 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,71 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,65

Filmografie

3,33 (9)
Holubice (1960)
Alternatieve titel: The White Dove
3,80 (5)
Dáblova Past (1962)
Alternatieve titel: The Devil's Trap
3,85 (65)
Marketa Lazarová (1967)
3,65 (13)
Údolí Vcel (1968)
Alternatieve titel: Valley of the Bees
3,38 (8)
Adelheid (1970)
Povest o Stríbrné Jedli (1973)
Alternatieve titel: The Legend of the Silver Fir
Sirius (1975)
3,50 (1)
Dým Bramborové Nate (1977)
Alternatieve titel: Smoke on the Potato Fields
3,67 (3)
Stíny Horkého Léta (1978)
Alternatieve titel: Shadows of a Hot Summer
Koncert na Konci Léta (1980)
Alternatieve titel: Concert at the End of Summer
3,00 (1)
Hadí Jed (1981)
Alternatieve titel: Snake Poison
Pasácek z Doliny (1983)
Alternatieve titel: The Little Shepherd Boy from the Valley
3,00 (1)
Stín Kapradiny (1984)
Alternatieve titel: Shades of Fern
2,50 (1)
Albert (1985)
Mág (1988)
Alternatieve titel: Magician