menu

Yilmaz Güney

mijn gemiddelde
3,41 (213)
213 stemmen

Geboren:
1 april 1937
Adana (Turkije)

Overleden:
9 september 1984 (47 jaar)
Parijs (Frankrijk)

Er staan 16 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 213 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,41 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,87

Filmografie

  • 2,75 (2)
    At Avrat Silah (1966)
    Alternatieve titel: Horse, Woman and Gun
  • 3,50 (3)
    Seyyit Han (1968)
    Alternatieve titel: Bride of the Earth
  • 3,36 (7)
    Aç Kurtlar (1969)
    Alternatieve titel: The Hungry Wolves
  • 2,75 (2)
    Piyade Osman (1970)
    Alternatieve titel: Private Osman
  • 3,00 (11)
    Umut (1970)
    Alternatieve titel: Hope
  • 3,67 (3)
    Yedi Belalilar (1970)
    Alternatieve titel: Yedi Belalılar
  • 2,80 (5)
    Aci (1971)
    Alternatieve titel: Pain
  • 3,33 (3)
    Baba (1971)
    Alternatieve titel: The Father
  • 3,75 (2)
    Umutsuzlar (1971)
    Alternatieve titel: The Hopeless Ones
  • 3,00 (1)
  • 3,40 (5)
    Agit (1972)
    Alternatieve titel: Elegy
  • 3,67 (6)
    Arkadas (1974)
    Alternatieve titel: Friend
  • 3,25 (2)
    Endise (1974)
    Alternatieve titel: Anxiety
  • 2,75 (2)
    Zavallilar (1975)
    Alternatieve titel: The Suffering Ones
  • 3,47 (131)
    Yol (1982)
    Alternatieve titel: The Way
  • 3,46 (28)
    Duvar (1983)
    Alternatieve titel: The Wall