menu

Aku Louhimies

mijn gemiddelde
3,53 (352)
352 stemmen

Geboren:
3 juli 1968 (50 jaar)
Helsinki (Finland)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 352 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,53 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,69

Filmografie

  • 2,60 (5)
    Levottomat (2000)
    Alternatieve titel: Restless
  • 3,50 (1)
    Kuutamolla (2002)
    Alternatieve titel: Lovers & Leavers
  • 3,70 (240)
    Paha Maa (2005)
    Alternatieve titel: Frozen Land
  • Riisuttu Mies (2006)
    Alternatieve titel: Man Exposed
  • 2,00 (1)
    Valkoinen Kaupunki (2006)
    Alternatieve titel: Frozen City
  • 2,86 (7)
    Käsky (2008)
    Alternatieve titel: Tears of April
  • 3,57 (15)
    Vuosaari (2012)
    Alternatieve titel: Naked Harbour
  • 2,99 (51)
    8-Pallo (2013)
    Alternatieve titel: 8-Ball
  • 2,83 (3)
    Rebellion (2016)
    Alternatieve titel: Rebellion 1916
  • 3,52 (29)
    Tuntematon Sotilas (2017)
    Alternatieve titel: The Unknown Soldier