• 155.433 films
  • 9.298 series
  • 27.660 seizoenen
  • 604.308 acteurs
  • 346.492 gebruikers
  • 8.761.887 stemmen
Avatar
 
Angstaanjagende horrorfilm 'Scream VI' vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis

Angstaanjagende horrorfilm 'Scream VI' vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis

Angstaanjagende horrorfilm 'Scream VI' vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis
IN SAMENWERKING MET

De horrorfilm Scream VI van regisseur Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett Finn, is vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis. De film, met hoofdrollen voor onder meer Melissa Barrera, Jenna Ortega en Jasmin Savoy Brown, is sinds 9 maart te zien op het witte doek en wordt relatief goed ontvangen door zowel de critici als het grote publiek.  

In Scream VI volgt het verhaal van Sam, een moedig meisje dat samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de angstaanjagende aanvallen van Ghostface heeft weten te overleven. Vastbesloten om een frisse start te maken, verlaten ze Woodsboro en vestigen zich in bruisend New York City. Helaas blijkt hun vreugde van korte duur, aangezien Ghostface weer opduikt en hun nieuwe leven verstoort. Te midden van de hoge gebouwen en drukke straten worden ze opnieuw geconfronteerd met een dodelijke dreiging, waardoor ze voor de ultieme uitdaging komen te staan om te overleven in een stad die nooit slaapt.

Scream VI op Pathé Thuis

Scream VI is, net als de naam doet vermoeden, het zesde deal in de beroemde horrorfilmreeks, waarvan het origineel in 1996 op het witte doek verscheen. In tegenstelling tot die eerste film, werd het zesde deel niet geregisseerd door Wes Craven, maar het regieduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett. Die twee kun je eveneens kennen van films als VHS, en Devil's Due, maar ze blikten ook samen het vijfde deel van de reeks in. Scream VI verscheen in maart van dit jaar op het witte doek en is, op de originele film na, het best beoordeelde deel in de reeks. Zo is het Nederlandse publiek best over Scream VI te spreken en komt deze op MovieMeter tot een relatief hoge 3,03 uit 5. Internationaal gezien blijft de film echter nog wat achter: op IMDb staat het gemiddelde momenteel op een 6,7. 

Scream VI is vanaf vandaag te huur vanaf 4,99 euro op Pathé Thuis. Hieronder is de trailer te bekijken.  

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.