• 159.430 films
  • 9.806 series
  • 29.099 seizoenen
  • 608.620 acteurs
  • 355.251 gebruikers
  • 8.898.322 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten Karst als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Black Panther (2018)

Ugh. blij dat ik hier geen bioscoopkaartje voor heb gekocht. Black Panther kan als karakter alleen maar als saai bestempeld worden. Combineer dat met een wat bijdehand zusje, een vervelend neefje die op zijn troon uit is, in een omgeving die nergens op slaat. Een standaard, slap verhaaltje met als enig lichtpuntje dat ze Killmonger wat diepgang hebben proberen te geven. Let wel proberen want het blijft de diepgang van een kop koffie.

Vervolgens worden er nog een paar stupiditeiten ingepropt. Laten we, vooral in één van de meest rijke en technologisch vooraanstaande landen, uitmaken wie er mag regeren door twee troonpretendenten elkaar de hersens in te laten slaan. Oh ja, en we gebruiken een enorm cloaking device zodat niemand ons ziet. Het gaat namelijk vast nooit gebeuren dat iemand eens tegen die berg oploopt. Hou toch op zeg...

Dan nog de absurd slechte neushoorns, (wie heeft die beesten in hemelsnaam getekend?), en andere idiote beslissingen en we hebben ''een van de slechtste films in het Marvel universum.

Even besluiten met een paar lichtpuntjes, dat zijn dan nog de Afrikaanse landschappen, de muziek, Okoye en M'baku.

Corgi (2019)

Alternatieve titel: The Queen's Corgi

Wel redelijk. Duidelijk door een aantal grappen met wat volwassenere lading dat dit geen Amerikaanse film is. Ik moest een paar keer een klein beetje lachen. De kinderen moesten ook een paar keer lachen maar vonden hem wel aardig toen ik er naar vroeg.

Helaas geen hoogvlieger op geen enkel gebied, goed voor een keertje huren of op tv.

HHhH (2017)

Alternatieve titel: The Man with the Iron Heart

Interessante film waarvan ik niet goed weet wat ik er van moet vinden. Ik denk dat ik de film sterker had gevonden wanneer ze een keuze hadden gemaakt om er of een biopic of een actiethriller over een aanslag van te maken. Nu lijkt de film wat te twijfelen waar ze heen wil en dat komt de cohesie niet ten goede. Ook de muziekkeuze zal sommigen storen. Persoonlijk vond ik deze over het algemeen wel goed.

Verder, goed geacteerd, goed sfeerbeeld van de periode en over het algemeen goed verhaal. Ook vond ik dat de verschillende filmstijlen van de meewerkende landen elkaar versterkten. Bij vlagen was het geweld hard, gemeen en klinisch, maar de shoot-out aan het eind deed weer erg Amerikaans aan. Een aantal sexscenes dan weer duidelijk meer Europees.

Al met al geen spijt dat deze in de sneak draaide maar voor mijn gevoel had er meer in gezeten.