menu

Hier kun je zien welke berichten Sylvia_1990 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Between Worlds (2018)

0,5
geplaatst:
Wat was dit slecht zeg.. Heb zelfs halverwege gekeken hoe lang het nog duurde omdat ik het niet meer aan kon. Heb Cage nog nooit zo slechte film zien acteren!
Acteerwerk was zo slecht zelfs van Cage. Het verhaal sloeg werkelijk nergens op deze film scoort bij mij dus absoluut niet hoger dan een 0.5

Gretel & Hansel (2020)

Alternatieve titel: Gretel and Hansel

1,0
geplaatst:
Zo dat heeft me moeite gekost er wakker bij te blijven. Zelfs de simpsons daarna was nog spannender!

Nee deze film is zeker geen aanrader voor horror. Het gaat erg traag en sloom. Als je hier wel van houd kan het een fantastische film zijn. Maar niet voor mij.

Haunting of Sharon Tate, The (2019)

1,0
Verschrikkelijke film zeg!? zelfs Hillary vond ik hier zwaar tegen vallen. Slechte acteurs, en raar einde jammer dat ze deze weg zijn ingegaan.

Midsommar (2019)

1,5
Waar was de horror?! Heb ik iets gemist? Heel wazige film. Mensen verdwijnen en de rest lijkt er niets om te geven. Erg ongeloofwaardige film. Al vond ik het hele sekte gedoe best interessant. Maar het was een grote drama film en de horror genre konden ze beter weg laten.

Vooral de acteur die Christian speelde was zo slecht. Het meisje deed het daarin tegen best goed.
Nee voor mij duurde dit juist veels te lang. Al heb ik hem wel afgekeken, ik ben blij dat ik hiervoor geen bioscoopkaartjes heb moeten betalen!

Other Lamb, The (2019)

1,0
geplaatst:
Dit mag geen horror genoemd worden, drama wel.
De film is zo traag dat mn aandacht verdwenen is. Blijkbaar word dat een snow burner genoemd? Als ik dit vooraf wist had ik hem niet aangezet.

Meisje nog best goed geacteerd. Krijgt visioenen, wel jammer dat je op het einde denkt dat het een visioen is en dan is die man blijkbaar vermoord

Film maakt wel mooie shots maar daar zet ik geen film voor aan, als ik dat wil zien kijk ik wel naar national geographic.

Ze moeten dit soort films geen horror genre geven maar een andere benaming.

Solis (2018)

0,5
Wat een waardeloze 1,5 uur was dit zeg. Er zat geen begin en geen einde aan. Eindelijk denk je dat er wat actie komt en dan is hij ineens afgelopen. Er kwam maar 1 acteur in voor. De hele cleu van de film was weg.