menu

Hier kun je zien welke berichten Jo1990 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Beoning (2018)

Alternatieve titel: Burning

2,0
Precies deze reactie hier boven. Kan het niet beter verwoorden. Sommige mensen vinden 5 min naar de Mona Lisa kijken genoeg om de boodschap te krijgen. Daar hoor ik ook bij.

Despicable Me (2010)

Alternatieve titel: Verschrikkelijke Ikke

3,5
Ik wil er niet al te diep op in gaan. Leuke animatiefilm. Zowel voor kinderen als volwassenen is het lachen gieren brullen. Leuk ook die minions. Hetzelfde geld voor het tweede deel.

Escape Plan (2013)

3,5
Film begon erg goed. Allerlei doordachte dingen zoals het stukje folie uit het pak melk Goed verhaal. Jammer dat ze het laatste gedeelte van de film afraffelen met ordinair schieten. Het typische de bad guy schiet 100x mis en de held schiet 5x raak Hadden ze veel meer mee
moeten doen. Helaas geen niveau vastgehouden maar daarom nog
wel een goeie 3.5 score. Heb me vermaakt.

Gone Girl (2014)

4,5
Snap niet dat mensen lager dan een 3 kunnen geven voor deze film, maar ieder zijn/haar mening..

Van begin tot eind boeiend, steeds werd je op het verkeerde been gebracht en dat is knap. Net als je denkt te gaan weten wat er gaat gebeuren maakt het weer een wending.
In het eerste deel van de film kon je geen sympathie opbrengen voor de 'bad husband' Nick. Dit veranderde snel in het tweede gedeelte..
Een erg goed uitgevoerde thriller. Zoals een thriller hoort te zijn. Haalt het niveau van Se7en net niet, maar zeker een film van Fincher waar ik van genoten heb. Zou hier een 4 voor geven, maar om de lagere cijfers te compenseren ga ik hier een 5 voor geven.

Green Mile, The (1999)

Alternatieve titel: Stephen King's The Green Mile

5,0
Vind deze film 5 sterren waard omdat alle details tot in de perfectie uitgevoerd zijn. Het verhaal ontroerd en Tom Hanks is zoals altijd weer geweldig. Vind het sterkste in deze film hoe bepaalde gevangenen veel sympathie krijgen van de bewakers, ondanks hun daden.

Need for Speed (2014)

3,0
Typische racefilm. Vond het prachtige auto's, mooie actiescènes en af en toe een goede portie humor.
Het verhaal is natuurlijk erg cliché, wat in F&F iets beter in elkaar zit. Had vooraf lage verwachtingen maar wilde dit zien i.v.m. Aaron Paul die ik erg goed vind in Breaking Bad. Het is me toch erg meegevallen. Film begon vrij slecht met zwakke conversaties. Het plot is meteen duidelijk na de dood van Pete; er komt wraak.. Het werd echter steeds beter naar mate de film vorderde. Uiteindelijk heb ik me prima vermaakt

Punch-Drunk Love (2002)

2,0
Ik hecht altijd veel waarde aan een goed verhaal. Dat was er niet. Wel konden we met zn allen kijken naar een uniek type die sterk is neergezet door Adam Sandler. 2.0 ster hier nog voor. Geen idee wat hij met die piano deed en dat boeide me ook niet echt. Film bracht mij te weinig om een voldaan gevoel te krijgen aan het einde

Shawshank Redemption, The (1994)

5,0
Briljante film. Ik hoef niet uit te leggen wat zo goed is aan deze film. Alles is goed.

Skyfall (2012)

Alternatieve titel: Sky Fall

4,0
Een andere Bond film dan wat we gewend zijn. De gevoelige kant krijgen we te zien van Bond en een stuk uit zijn verleden. Alleen maar goed dit, stukje karakterontwikkeling. Beginscene is geniaal waardoor je meteen in de film zit. Vind Daniel Craig een hele goede James Bond, misschien wel de beste.

WALL·E (2008)

Alternatieve titel: Wall-E

2,5
Een soort karakterstudie van een robotje. Dat klopt voor mijn gevoel niet. Film viel tegen en het verhaal trok me niet echt aan.

Wolf of Wall Street, The (2013)

5,0
Zeer goede rise and fall film. Vind het
schandalig dat Di Caprio nog steeds geen Oscar heeft mogen ontvangen. Wat moet die man nog meer doen dan? Zet zn rollen altijd perfect meer. Genoten van deze film.