• 8.898.582 stemmen

Scott Pilgrim Takes Off (2023)

1 seizoen
4,08 6 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Animatie / Actie

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan / Canada

Ontwikkeld door: Adam Siegel, BenDavid Grabinski, Bryan Lee O'Malley, Edgar Wright, Eunyoung Choi, Jared LeBoff, Marc Platt, Michael Bacall en Nira Park

Met onder meer: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead en Satya Bhabha

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 17 november 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scott Pilgrim Takes Off

De 23-jarige Scott Pilgrim speelt in de band Sex Bob-Omb met zijn vrienden Stephen Stills en Kim Pine. Hoewel hij een muzikant is zonder motivatie, is Scott vastbesloten om een wedstrijd te winnen die hem een platencontract kan opleveren. Zijn doel wordt bemoeilijkt wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet: Ramona Flowers. Nadat ze elkaar leren kennen, ontdekt Scott dat ze zeven kwaadaardige exen heeft die hij moet verslaan om met haar uit te kunnen gaan.

Acteurs en Actrices

Meningen over Scott Pilgrim Takes Off

avatar van stephan73

stephan73

donderdag 17 augustus 2023
Scott Pilgrim Takes Off seizoen 1 Hier kijk ik heel erg naar uit. De trailer ziet er exact uit als de strip, wat een enorme plus is.
avatar van kleintje 2

kleintje 2

woensdag 22 november 2023
Scott Pilgrim Takes Off seizoen 1 "Hoewel 'Scott Pilgrim Takes Off' zichzelf wat creatieve vrijheden veroorlooft met betrekking tot de narratieve richting en focus, symboliseert deze animatieserie een perfecte heropleving - of heruitvinding - van het bronmateriaal met een meer getrouwe filmische presentatie, een unieke en retro anime sfeer, evenals een verrassend leuk en actievol whodunnit verhaal dat een emotioneel thema herbergt onder de kleurrijke lay-out. De serie is dan ook een perfecte aanrader met een betoverende vibe." Van mij een dikke 8,4/10 voor Scott Pilgrim Takes Off (2023). Een heerlijke retro vibe, goeie stemacteurs en een geinige animatiestijl en presentatie. Het verhaal is niet in elke aflevering even pakkend, maar het weet met een verrassende twist op het einde je aandacht weer even te pakken. Een verschrikkelijk leuke serie om in het weekend te bingewatchen.